Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Ο Πίτι και στα 40 πολυτέλεια είναι!

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Μεδίνα Λούνα Πίτι μέσα στην ημέρα σήμερα θα ολοκληρώσει την επιστροφή του στη Λαμία. Μια μεταγραφή που σίγουρα δεν προορίζεται για την βασική ενδεκάδα, ωστόσο έχει ενθουσιάσει τον κόσμο της ομάδας μας.

Είμαστε σίγουροι όμως πως ο Ισπανός δεν προορίζεται για την ενδεκάδα; Γιατί και πριν τρία χρόνια που επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία από την ΑΕΛ, πάλι τα ίδια λέγαμε και ουσιαστικά πήρε τη φανέλα σπίτι του.

Είναι μια μεταγραφή που σαφώς έγινε για να εντυπωσιάσει. Αν θέλετε ήταν μια απάντηση των διοικούντων της Λαμίας στις συνεχείς προκλήσεις του Αλέξη Κούγια και της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ. Μια απάντηση από εκείνες που… φτιάχουν τον κόσμο. Και στη Λαμία εδώ και περίπου ένα μήνα ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου προσωπικά, η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα, έχουν «φτιάξει» για τα καλά τον κόσμο τους.

Εδώ που τα λέμε βέβαια, ακόμα και στα 40 του, ο Πίτι όχι απλά μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά μπορεί να δώσει και το κάτι παραπάνω. Υπάρχουν πολλοί παίκτες με την ανάλογη εμπειρία του στην Ελλάδα; Υπάρχει ποδοσφαιριστές στη χώρα μας με το πόδι – διαβήτη του Πίτι; Μην τρελαθούμε κιόλας…

Σύμφωνοι, κανείς δεν περιμένει από τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να κάνει παπάδες στην δεύτερη επιστροφή του στη Λαμία. Θα πρέπει ωστόσο να περιμένουμε να προσφέρει. Γιατί και μπορεί και θα το κάνει.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία