Ακολουθήστε μας:

Στοίχημα

Στοίχημα Σαββάτου (24/4/21): Ποια Ντόρτμουντ μωρέ τώρα μωρέ

Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι! Η στήλη μεσοβδόμαδα πήγε καλά και στο τσακ δεν πήγε ακόμη καλύτερα με αποτελέσματα να χάνονται σχετικά άδικα. Ο άσος της Ντιοσγκιόρι ήρθε έστω και στο 94’ και πλήρωσε ένα τεράστιο ταμείο 180 μονάδων κέρδους. Σήμερα τα προγνωστικά θα είναι απολύτως οριακά καθώς κοιτάζω να εκμεταλλευτώ κούραση, κίνητρα, ματς υψηλής σημασίας που ακολουθούν και όπως πάντα αποδόσεις με αξία. Σίγουρα ακόμη μία φορά θα σηκώσετε φρύδι σε κάποια σημεία που θα δείτε, αλλά και θα καταλάβετε γιατί στις επεξηγήσεις.

Σκοτωμός στην Αγγλία για μία θέση

Γουέστ Χαμ – Τσέλσι: Η Τσέλσι ταξιδεύει στη Ρεάλ την Τρίτη για τον 1ο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας και στα απόνερα το κραξίδι που έφαγε από τους οπαδούς της για τη συμμετοχή στο ανέκδοτο που λέγεται European Superleague. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες και παλεύουν για την 4η θέση με Λίβερπουλ, Τότεναμ και Έβερτον να καραδοκούν για οποιοδήποτε στραβοπάτημα. Η «Χαμ» αποδείχθηκε πιο σταθερή από την Τσέλσι ως τώρα μέσα στη χρονιά, άσχετα αν ο Τούχελ διόρθωσε τα κακώς κείμενα του Λάμπαρντ. Κι ο Τούχελ είχε τα κάτω του, μην ξεχνάτε την 5άρα από την πεσμένη Γουέστ Μπρομ. Αν δεν ήταν τόσο χαμηλά το διπλό και αντίστοιχα τόσο ψηλά ο άσος ούτε θα ασχολιόμουνα με αυτό το ματς. Το 4.75 του άσου που συμμετέχει στις προσφορές του Stoiximan είναι προκλητικό υπέρ το δέον και δεν γίνεται να το προσπεράσω.

Μπόρνμουθ – Μπρέντφορντ: Η Μπόρνμουθ άργησε αλλά πέτυχε φόρμα στο τέλος της σεζόν, μία νίκη σήμερα της εξασφαλίζει σίγουρα καλή θέση στα πλέι οφ, τουλάχιστον πάνω από τη σημερινή της αντίπαλο πιθανώς. Έχει 7/7 νίκες και με καλά σκορ απέναντι σε σοβαρούς αντιπάλους. Η Μπρέντφορντ έχει ποιότητα αλλά έχει και ένα θέμα στο να μην μπορεί να νικήσει καθώς μετράει 6 ισοπαλίες στα 7 τελευταία παιχνίδια. Ο άσος στο 2.40 είναι σωστός.

Gold: Το μοναδικό κανάλι εσωτερικών πληροφοριών με υψηλότατη επαλήθευση σημείων σε όλα τα αθλήματα, με Yield 13%+!

ΚΠΡ – Νόριτς: Η ΚΠΡ δεν έχει στόχο ok, η Νόριτς έχει στόχο το πρωτάθλημα. Ή μήπως όχι; Καθώς μια χαλάρωση μετά τη μαθηματική άνοδο την έβγαλε η Νόριτς, ενώ αντίθετα η ΚΠΡ παλεύει τα πάντα και έφτασε στην 8η θέση που θέλει σίγουρα να κρατήσει και γιατί να μην κυνηγήσει και την 7η ο Γουόρμπαρτον, ένας αρκετά φιλόδοξος προπονητής προερχόμενος από τις μικρότερες κατηγορίες. Ο άσος του dnb βρίσκεται στο 3.30 και είναι επιλέξιμος.

Σάλφορντ – Μάνσφιλντ: Άσος κινήτρου στο 2.10 για να μπει στα πλέι οφ η ομάδα της κλάσης του 92’. Γνωστό πως ανήκει στους Μπέκαμ, Μπατ, Σκόουλς και αδερφούς Νέβιλ η Σάλφορντ. Ελπίζω σήμερα να νικήσει για να συνεχίσει να ονειρεύεται την άνοδο μέσω των πλέι οφ απέναντι στην αδιάφορη Μάνσφιλντ.

Κέμπριτζ – Στίβενεϊτζ: Απλά πράγματα, κερδίζει σήμερα η Κέμπριτζ και ανεβαίνει κατηγορία μαθηματικά. Αντίπαλος η Στίβενεϊτζ που έρχεται από 3/3 ήττες. Ο άσος πληρώνει 1.93 στον Stoiximan.

Δείτε εδώ τις μοναδικές συνδρομητικές μας υπηρεσίες με τους Premium Επαγγελματίες Tipsters μας να σας δείχνουν τον δρόμο για το ταμείο!

Ημιτελικός για τη Ρεάλ την Τρίτη

Ρεάλ – Μπέτις: Η αποδεκατισμένη Ρεάλ, που όμως έχει μάθει να ζει με τις απουσίες της, υποδέχεται τη Μπέτις που κυνηγάει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Ρεάλ είναι πάντα Ρεάλ και πόσο μάλλον στο γήπεδο της, όμως απουσίες και το μυαλό στον ημιτελικό με την Τσέλσι μπορεί να συνθέσουν σκηνικό για γκέλα. Το dnb του διπλού κυκλοφορεί στο 5.00 και θα το πάρω.

Ποια Ντόρτμουντ μωρέ τώρα μωρέ

Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ: «Τελικός 4άδας για Ντόρτμουντ», «Βαριά φανέλα η Μπορούσια» και «ευκαιρία το 2.20 του διπλού» κι ακόμα κάτι τέτοιο να διαβάσω και σκίζω τα ιμάτια μου. Δηλαδή έχω τη Βόλφσμπουργκ που είναι 3η με 57 βαθμούς, με 9-4-1 εντός έδρας ρεκόρ και 27-11 γκολ, κι από την άλλη έχω τη Μπορούσια με 52 πόντους, 7-2-6 εκτός έδρας ρεκόρ με 30-25 γκολ, απόδοση άσου στο 3.40 με 0% γκανιότα, απόδοση διπλού στο 2.21 και θα πάω διπλό; Καλύτερα να κόψω το στοίχημα τώρα. Μια Ντόρτμουντ που κάνει κουμάντο ο μπαμπάς του Χάαλαντ και ο Ραιόλα που περιφέρονται σε όλη την Ευρώπη για τη μεταγραφή του κανακάρη, που έχει έναν Σάντσο ξενερωμένο που δεν πήγε στη Γιουνάιτεντ πέρσι, που δεν θα έχει και τον αρχηγό Χούμελς λόγω καρτών. Άσος και μάλιστα ενισχυμένος, άσος που θα εξασφαλίσει κατά 99% την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ στους «Λύκους».

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Τόλη Οικονομόπουλου στο Bet-Prognostika.com

Join στο Δωρεάν κανάλι μας στο Telegram και μείνειε άμεσα ενημερωμένοι στο κινητό σας για όλα τα προγνωστικά που ανεβαίνουν καθημερινά.

Η νέα σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/BetPrognostikaStoixima/

To private group μας για να έχετε άμεσα ειδοποιήσεις για τις στήλες που ανεβαίνουν: https://www.facebook.com/groups/BetPrognostika/

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στοίχημα