Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Καλό ταξίδι…

Δεν νοείται άνθρωπος που σέβεται την ιστορία της Λαμίας και δεν ξέρει τον Θανάση Αργύρη. Έτσι τον γνώρισα και εγώ και έτσι τον είχα πάντα στο μυαλό μου. Ως την ιστορία της ομάδας.

Προσωπικά, είχα την χαρά και την τιμή να συνεργαστώ μαζί του, την εποχή που δημιουργήσαμε τους ΕΦΗΒΟΥΣ ΑΣ ΛΑΜΙΑΣ. Τότε, ο Θανάσης είχε ζητήσει από τον ΣΦ Λαμίας έναν νεαρό, ώστε να τον βοηθάει σε προπονήσεις και αγώνες. Έτσι λοιπόν, τα παιδιά τότε είχαν στείλει εμένα. Μαζί περάσαμε περίπου 7-8 χρόνια. Στην αρχή με τους ΕΦΗΒΟΥΣ και μετά με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΝΘΗΛΗΣ.

Περάσαμε ωραία εκείνα τα χρόνια. Βοηθούσαν και οι πολλές επιτυχίες της ομάδας. Και ο Θανάσης πάντα χαμογελαστός, με τα καλαμπούρια του. Ένας χαρούμενος άνθρωπος γενικά.

Τότε είχαμε την χαρά στην Ανθήλη να διαθέτουμε ένα από τα καλύτερα γήπεδα της Φθιώτιδας. Και μέρα – νύχτα αυτό το γήπεδο ήταν η ενασχόληση του. Είναι χαρακτηριστικό να αναφέρω πως επέβλεπε ακόμα και το πότισμα του, όπως και το άναμα των προβολέων. Από την βεράντα του, στο σπίτι του στην Λαμία. Για τέτοια θέα μιλάμε…

Για όσους έχουν εικόνα, το γήπεδο περιμετρικά έχει αυτές τις χαρακτηριστικές τριανταφυλλίες. Σε ένα παιχνίδι -θυμάμαι- είχε «κράξει» αντίπαλο ποδοσφαιριστή που είχε στείλει εκεί την μπάλα. Σε ένα άλλο ματς πάλι, επεισοδιακό, στην Λάρυμνα με είχε συγχωρέσει που είχα σπάσει τον εξοπλισμό της ομάδας, λόγω της ισοπαλίας που είχαμε φέρει.

Στο γήπεδο του Δομοκού, μια παρεξήγηση μας, ήταν η αιτία που για λίγο καιρό δεν λέγαμε κουβέντα. Και είναι αλήθεια ρε Θανάση πως παρότι εν τέλει τα βρήκαμε, τώρα στεναχωριέμαι που ποτέ δεν σου ζήτησα συγγνώμη. Ελπίζω από εκεί ψηλά που θα είσαι τώρα, να μην μου κρατάς κακία. Είμαι δηλαδή σίγουρος για αυτό, γιατί πάντα ήσουν ΑΝΘΡΩΠΟΣ πάνω από όλα.

Με ήθελες πάντα δίπλα σου στον πάγκο. Είχαμε δέσει σαν παρέα, αλλά παράλληλα ήθελες έναν άνθρωπο για βοήθεια. Θυμάμαι σε ένα ματς στον Σταυρό δεν με άφηνε στον πάγκο ο παρατηρητής. Τότε έκανες τα… μαγικά σου και με δήλωσες σαν ποδοσφαιριστή, μιας και είχα το δελτίο στην ομάδα.

Στεναχωρήθηκες που δεν σε άφησαν να ολοκληρώσεις το επιτυχημένο σχέδιο των ΕΦΗΒΩΝ ΑΣ ΛΑΜΙΑ, σε κυνήγησαν αλλά εσύ τους συγχωρούσες. Έβαζες πάνω απ’ όλα το σήμα της ομάδας, της Λαμίας.

Σε ευχαριστώ για τα υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί.
Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Καλό ταξίδι…
Θύμιος

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ