Ακολουθήστε μας:

Έσπερος Λαμίας

Αργύρης: «Σε λίγες ημέρες θα έχουμε πάρει αποφάσεις»!

Ασχολήθηκε με το μπάσκετ από… ντρίμπλα. Ο γιος του ήταν η αφορμή να γίνει αυτό και έτσι έγινε η αρχή πριν οκτώ χρόνια με την ομάδα του Έσπερου Λαμίας. Πρόκειται για τον Γιώργο Αργύρη.

Και ο Γιώργος ο λόγος και η αφορμή για να είμαστε υπερήφανοι που η ομάδα μπάσκετ της πόλης κατάφερε να πάρει την καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, την 3η. Εννοείται και για ότι άλλο ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Είναι ο άνθρωπος που έβγαινε μπροστά, θα συνεχίσει;

Το LamiaOle.gr συνομίλησε μαζί του σε μια εκ βαθέων συνέντευξη -παρότι δεν συνηθίζει να μιλάει στα Μέσα- και μας είπε πολλά και ενδιαφέρονται. Απολαύστε την κουβέντα μας:

– Πότε ξεκίνησε η ενασχόλησή σας με τον Εσπερο Λαμίας;

ΑΡΓΥΡΗΣ: Όλα ξεκίνησαν από το ενδιαφέρον του γιου μου να ασχοληθεί με το μπάσκετ. Επιλέξαμε την καλύτερη ακαδημία της πόλης εκεί γνωρίστηκα με άλλους γονείς και γίναμε αμέσως μια παρέα, εκδηλώσαμε το ενδιαφέρον μας να ασχοληθούμε πιο ενεργά με τις δραστηριότητες του συλλόγου, και αυτό το ενδιαφέρον συνεχίστηκε και έγινε συμμετοχή στα διοικητικά του συλλόγου.

– Ήταν κάποιος άνθρωπος που σας ενέπνευσε σε αυτό;

ΑΡΓΥΡΗΣ: Σίγουρα η γνωριμία μας με τον Πάνο Κραββαρίτη ήταν καταλυτική και τον θεωρώ μπασκετικό μου πατέρα. Μου έδωσε όλες τις γνώσεις του, όλες του τις γνωριμίες απλόχερα και χωρίς κανέναν ενδοιασμό.
Τον θεωρώ από τους πιο έντιμους ανθρώπους που έχω γνωρίσει.

– Πετύχατε τα «θέλω» που είχατε θέσει σαν πρόεδρος;

ΑΡΓΥΡΗΣ: Έχουν μεγάλη διαφορά τα «θέλω» σου, με τα «μπορώ» σου. Στον Έσπερο δεν υπάρχει ταβάνι! Πάντα θέλουμε κάτι καλύτερο, κάτι μεγαλύτερο! Αλλά όλα γίνονται με προσεκτικά βήματα. Γιατί οι εποχές είναι δύσκολες και περίεργες.

– Υπάρχει μια φήμη ότι δεν θα συνεχίσετε

ΑΡΓΥΡΗΣ: Πάντα τέτοια εποχή ακούγονται αυτές οι φήμες, η παρέα θα συζητήσει και θα πάρει τις καλύτερες αποφάσεις για όλους. Σίγουρα υπάρχει μια κούραση, σε λίγες μέρες θα έχουμε πάρει όλες τις αποφάσεις.

– Υπάρχουν κάποιες «μεγάλες» μεταγραφές που φέρατε στην ομάδα και είστε περήφανος;

ΑΡΓΥΡΗΣ: Θα είναι κρίμα να ξεχωρίσω κάποιες, αλλά σίγουρα η μεταγραφή του Γιώργου Λάππα, του Ρήγα του Παπαργυρόπουλου και του Παναγιώτη Κατράνα, άλλαξαν επίπεδο την ομάδα.

* Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Αργύρη για τον πολύτιμο του χρόνο για την συνέντευξη, αλλά και για όλη την βοήθεια και στήριξη όλα αυτά τα χρόνια στην ιστοσελίδα μας. Τον ευχαριστούμε από καρδίας και στο σύνολο μας η ομάδα σαν Lamia Ole, αλλά και προσωπικά ο Θύμιος Αντωνόπουλος που υπήρξε και μέλος της ομάδας για κάποια χρόνια.

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Έσπερος Λαμίας