ΠΑΣ Λαμία
Μαρινάκης επίσημα, λευκό η Λαμία
ΠΑΣ Λαμία
-
Από την Αθήνα ο διαιτητής στο Σχηματάρι
Ο Θοδωρής Μαράνος από την ένωση της Αθήνας θα είναι ο διαιτητής που θα...
-
Κάλεσμα του Athens Club για το Σχηματάρι!
Την παρουσία τους στο Σχηματάρι, την ερχόμενη Τετάρτη (11/2) για το παιχνίδι με την...
-
Ξεκινάνε 14 Μαρτίου τα πλέι-οφ;
ο Σάββατο 14 Μαρτίου πιθανότατα θα ξεκινήσουν τα πλέι-οφ και τα πλέι-άουτ της Γ’...
-
Η συν. Τύπου του Λαμία – Ανθούπολη (vid)
Δείτε τι ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της Λαμίας επί της Ανθούπολης...




Ηταν η ευκαιρία των μικρών να έχουν το πρώτο λόγο στις αποφάσεις της λίγκας. Ασχέτως ποιος θα ήταν επικεφαλής, το μέτωπο ήταν κοινό υποτίθεται. Τελικά όπως συνέβη σρκετές φορές στο παρελθόν, δεν τήρησαν αυτά που αποφάσισαν μεταξύ τους. Άξιοι της μοίρας τους λοιπόν και την επόμενη φορά που δεν θα βρίσκουν τηλεοπτικό ή θα τους δίνουν ψίχουλα να μη τολμήσουν να διαμαρτυρηθούν και να αναβάλουν το πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στον κ. Παπαϊωάννου για τη στάση του αφού μπορούσε εύκολα να κάνει κολοτούμπα και ελπίζω να μην ξανακάνει το ίδιο λάθος και βασιστεί στις λυκοφιλίες των υπολοίπων.
Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί είναι όταν οι άλλοι σου ζητούν να κάνεις ένα βήμα μπρος και αυτοί κάνουν ένα βήμα πίσω… μόλις ανάψει το φως οι κατσαρίδες κρύβονται!
Το αποτέλεσμα δείχνει ότι η Λαμία πρέπει να ενισχυθεί επειγόντως. Όχι γιατί δεν ψηφίστηκε ο Πανουργιάς, αλλά μόνο εμείς από τους μικρούς τόλμησαμε να ριξουμε λευκό. Ακόμα κι ο Βόλος την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια. Κι ο αδυνατουλης δεν θα το ξεχάσει αυτό.