Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Το χαρήκαμε σαν… παιδιά! (pics&vid)

Δύο ευχάριστες ώρες με την παρουσία παικτών του ΠΑΣ Λαμία είχανε την ευκαιρία μικροί αλλά και μεγάλοι να περάσουν το απόγευμα της Παρασκευής.

Για δύο ώρες οι Ντάνι Μπεχαράνο, Ντάνιελ Αντέτζο και Φάνης Τζανδάρης, παρουσία του Νίκου Ευσταθίου, υπέγραψαν αυτόγραφα, έβγαλαν φωτογραφίες και έπαιξαν με τους μικρούς φίλους στην γιορτή του Lamia Ole με το κατάστημα Παιδική Χαρά.

Ακόμα υπήρχε και face painting, δώρα σε παιδιά από τους ίδιους τους παίκτες, ενώ και αυτοί πήρανε δώρα από τον ιδιοκτήτη της Παιδικής χαράς και φίλο της ομάδας μας, Ηλία Κεφαλά.

Ο τελευταίος είχε φροντίσει να στήσει μια άψογη εκδήλωση μαζί με τους εργαζόμενους, ενώ παραπονεμένοι δεν φύγαμε ούτε εμείς, αφού οι παίκτες με χαρά υπέγραψαν σε μια μπάλα για δώρο στο Lamia Ole.

Ήταν μια εκδήλωση που διοργάνωσε το Lamia Ole σε συνεργασία με την Παιδική χαρά και την πολύτιμη βοήθεια του μεγαλομετόχου Πανουργία Παπαϊωάννου και του ΠΑΣ Λαμία.

Και έρχονται πολλές ακόμα…

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΟΝΤΑΖ: Γιώργος Ανδρεόπουλος
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θύμιος Αντωνόπουλος

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ