Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην έξοδο τέσσερις ενδεκαδάτοι!

Έτοιμοι να προκαλέσουν… ηλεκτροσόκ στα αποδυτήρια και μάλιστα παίρνοντας δραστικά μέτρα είναι οι άνθρωποι του ΠΑΣ Λαμία. Ακόμα κι αν χρειαστεί να αποχωρήσουν από την ομάδα ποδοσφαιριστές από αυτούς που θεωρούμε ενδεκαδάτους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lamia Ole μάλιστα, μετά τις σημερινές διαβουλεύσεις των «κυανολεύκων», η διοίκηση είναι έτοιμη να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Τι σημαίνει αυτό; Πως αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να έχουμε εξελίξεις που θα προκαλέσουν έκπληξη.

Το ρεπορτάζ μας αναφέρει πως σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκονται αυτή την στιγμή τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Πρόκειται για τους Μπόγιαν Σαράνοφ, Ντάνι Μπεχαράνο, Τόμας Ντε Βινσέντι και Ντάνιελ Αντέτζο. Για τους δύο τελευταίους δε, οι λόγοι είναι καθαρά αγωνιστικοί.

Προφανώς, σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα πρέπει να μιλάμε για οριστικές εξελίξεις αν δεν υπάρξουν ανακοινώσεις. Την δεδομένη χρονική στιγμή όμως, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος των ποδοσφαιριστών, ώστε να συνεχίσουν να φοράνε την φανέλα της ομάδας μας.

12 απαντήσεις στο “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην έξοδο τέσσερις ενδεκαδάτοι!”

  1. Yannis Avatar
    Yannis

    Ράβε ξήλωνε δουλειά να μην σου λείπει…όλα άρπα κόλλα….σέρνεται μεγάλη αρρώστια.

  2. filathlos Avatar
    filathlos

    Για μια ακόμη φορά στοχοποίηση ανθρώπων από τους υπευθύνους. Συμφωνώ ότι Σαράνοφ και Μπεχεράνο δεν είναι σε καλή κατάσταση αγωνιστικά αλλά και ποιος είναι; Άλλο το να χωρίζουν οι δρόμοι για αγωνιστικούς λόγους, φιλικά και με σεβασμό σε όσα πρόσφεραν και άλλο να τους διώχνουμε με κλοτσιές ρίχνοντας τους τις ευθύνες άλλων.

    1. Νικος Avatar
      Νικος

      Σωστός. Σύμφωνω φίλε μου. Ο Σαρανοφ σου έχει δώσει τους περισσότερους βαθμούς τα τελευταία χρόνια και ο Μπεχαρανο άφησε την ψυχή του στο γήπεδο περισυ. Γρήγορα ξεχάσατε τα γκολ με την Βέροια. Έκαναν τώρα από 1 λάθος και ξου. Ντροπή. Μόνο ντροπή. Ο Καρνεζος που έβαλε το αυτογκόλ με τα Γιάννενα γιατί μένει; Δεν λέω να φύγει το παιδί, το αντίθετο. Περισυ ο Γκαραβελης στον Ατρομητο δεν έκανε λαθος; Να τον κρεμάσουμε; έλεος. Εξιλαστήρια θύματα ψαχνουμε.

  3. HB Avatar
    HB

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ? ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕ ΒΙΣΕΝΤΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ , ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΟΜΩΣ? ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?

  4. Nick Avatar
    Nick

    Εμείς διώχνουμε , οι αλλοι παιρνουν …
    Μετα αναρωτιομαστε ποιος θα πεσει κατηγορια …

  5. Λαμιώτης Avatar
    Λαμιώτης

    Το μόνο που δεν πρέπει να γίνει αυτή την στιγμή είναι να παρθούν εν θερμώ αποφάσεις. Γνώμη μου πρέπει να γίνει η ομάδα μας όπως είπε και κάποιος από πάνω οικογένεια!! Αυτό είναι το βασικό. Ικανότητες όλοι έχουν. Δεν γίνεται να ξέχασαν το ποδόσφαιρο. Μπορεί να είχαμε τις στραβωμάρες μας τις ατυχίες μας αλλά στο χέρι μας είναι να το αλλάξουμε!!! Τώρα θα πει κάποιος δεν αποφασίζεις εσύ. Οκ συμφωνώ. Εγώ απλά το λέω σαν οπαδός που αγαπάει την ομάδα του. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να στηρίζω την ομάδα μας μέχρι τέλους και αυτό θα έλεγα να κάνουμε όλοι μας!! Δυστυχώς η ευτυχώς κανένας από εμάς δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις ούτε να κάνει το οτιδήποτε για αυτό δεν αξίζει να τσακωνόμαστε όπως βλέπω κάποια άτομα που κάνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Απλώς θα πρέπει να σκεφτούμε ποιοί πραγματικά έχουν δώσει την ψυχή τους γι αυτή την ομάδα και να μην λέμε λόγια που μετά μπορεί να τα μετανιώσουμε. Ναι υπάρχει μια δύσκολη φάση αλλά θα την ξεπεράσουμε μόνο αν είμαστε μαζί ομάδα και κόσμος. Τώρα αν συμβαίνει κάτι άλλο εντός της ομάδας καλό είναι να μην το ξέρουμε γιατί όπως διαβάζουμε εμείς τα διαβάζουν και άλλοι. Ότι γίνεται μέσα σε μια οικογένεια πρέπει να μένει μέσα. Το οτιδήποτε και αν είναι αυτό. Πρόεδρος και διοικητικό συμβούλιο υπάρχει. Αυτοί ξέρουν. Λάθη έγιναν απλώς θεωρώ πως θα κάνουν τα πάντα για να αλλάξουν αυτή την κατάσταση. Να είστε σίγουροι ότι όπως εμείς έτσι και αυτοί αγαπούν την ομάδα πόσο μάλλον όταν βάζουν τα λεφτά τους. Υπομονή και στήριξη μπορώ να πω εγώ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!! Έχουμε περάσει και πιο δύσκολες καταστάσεις για όσους θυμούνται πιο παλιά. Αυτό έχω να πω εγώ.

    1. lefski Avatar
      lefski

      Η κατρακύλα μας δεν έχει τελειωμό.Λαθος μεγάλο αν φύγει ο Μπεχαρανο κι ο Σαρανοφ.

  6. Φριξος Avatar
    Φριξος

    Εδώ ταιριάζει η γνωστή παροιμια: “Καποιου του φταίει το σαμάρι και βαράει το γουμαρι,κοινώς γαιδουρι”.
    Ειλικρινά αναρωτιομαστε, ολοι αυτοί οι πρωιμοι φωστηρες, που ψαχνουν να βρουνε θυματα ωστε να φορτωσουν τα δικα τους λαθη σε τρίτους, για να μην τα χαρακτηρίσω αλλοιως , έχουν κάνει πρώτοι την αυτοκριτική τους;
    Αλλωστε, έστω κι αν υποθέσουμε ότι φταίνε κάποιοι παίκτες,δεν αναρωτηθηκατε καποια στιγμη σαν διοίκηση πως ” ότι σπέρνει κάποιος, αυτό θερίζει στο τελος;”
    Ομως όταν σας τα επισημαιναμε κάποιοι εξ ημών,εσεις μας αγνοούσατε, για να μην χρησιμοποιήσω άλλο πιο ακραίο ορο, εφαρμόζοντας το γνωστό “Στου κουφού την πόρτα,οσο θέλεις κτυπησε”.
    Μήπως αυτές οι ενδεχόμενες κινησεις,εφόσον έχουν δόση αλήθειας, προϊδεάζει ότι “το μαγαζι” το οδηγείτε προς διάλυση, όπως πολύ φοβάμαι ότι αργά ή γρήγορα θα συμβει;

  7. Jonny Avatar

    Όχι Σαρανωφ ρε παιδιά

  8. Αλεξ Avatar
    Αλεξ

    Ο Σαράνωφ ότι ειχε να δώσει το έδωσε αλλιως δεν εξηγείται γιατί δεν αποδίδει τελευταία,ετσι ειναι οι ποδοσφαιριστές αλλοτε ειναι στα πάνω τους και αλλοτε στα κάτω τους,εδώ δεν ειναι φιλανθρωπικό ίδρυμα.
    Εχουμε και τον μικρό Νικοπολίδη γιατί δεν του δόθηκε χρόνος να τον δούμε κι αυτόν;
    Οσο για τον προπονητή ασφαλώς και ήταν καταστροφικός για την Λαμία αλλά εδώ που φτάσαμε κανένας προπονητής αξίας δεν ειναι διαθέσιμος αλλά και να είναι δεν διακινδυνεύει την φήμη του σε μια ομάδα που πνέει τα λοίσθια. Τετοια ώρα τέτοια λόγια…

  9. 1 Avatar
    1

    Αυτοί που έλεγαν σε κάθε ευκαιρία πως η διοίκηση ξέρει τι κάνει και θα το κάνει το πιστεύουν ακόμα;
    Από το κακό στο χειρότερο…

  10. Φριξος Avatar
    Φριξος

    Ηδη φίλε 1 το εκανε πράξη. Εδιωξε η έφυγαν αυτοί που δεν είχαν καμμια θέση και λόγο να ασχολούνται με θέματα της ομαδας το ονομα της οποιας εκπροσωπεί την πόλη μας,πλην όμως για μένα,αργά το συνειδητοποιησαν.
    Εγώ δυστυχώς στην καλύτερη των περιπτώσεων, όσο κι αν κάποιοι τρέφουν ακομη φλούδες ελπίδες, πιστευω για να μην πω ειμαι σιγουρος, οτι η ομαδα μας θα τερματίσει τελευταια και το χειρότερο που φοβάμαι είναι ότι ίσως γι αυτή και για μας, μην τη δούμε να παίζει στα γηπεδοχωραφα, η να μείνει “στην ιστορια” ως ομάδα.

12 Comments

12 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία