Ακολουθήστε μας:

Νηρηίδες Φθίας

Τρέχει ο σχεδιασμός των Νηρηίδων

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζει να… τρέχει ο σχεδιασμός των Νηρηίδων Φθίας ενόψει της παρθενικής τους συμμετοχής στη Β’ Εθνική.

Συνεχίζοντας το πλάνο που έχουν, οι άνθρωποι του συλλόγου κλείνουν τις υποθέσεις των ανανεώσεων, πριν βάλουν κάτω τον μεταγραφικό σχεδιασμό και προχωρήσουν σε προσθήκες. Μάλιστα, τέσσερις ακόμα παίκτριες συμφώνησαν και τη νέα σεζόν θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα της λαμιώτικης ομάδας.

Πρόκειται για τις Μαγδαληνού, Νιζήρη, Κτενάκη και Τζωρτζάκη.

Αναλυτικά:

ΜΑΓΔΑΛΗΝΟΥ

Ανανέωση συνεργασίας με την Μαγδαληνού Ανδριανή, οι Νηρηίδες Φθίας! ⚪️⚫️

Οι ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΦΘΙΑΣ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση συνεργασίας τους με την αμυντικό της ομάδας μας, Μαγδαληνού Ανδριανή.
Η Μαγδαληνού θα συνεχίσει να αποτελεί πολύτιμο μέλος της ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, συμβάλλοντας καθοριστικά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Ανδριανή, σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες.

ΝΙΖΗΡΗ

Ανανέωση συνεργασίας με την Νιζήρη Ρεγγίνα! ⚪️⚫️

Οι ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΦΘΙΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση συνεργασίας με την ποδοσφαιρίστρια της ομάδας μας, Νιζήρη Ρεγγίνα. Η ταλαντούχα νεαρή Νιζήρη, επιθετικός μέσος, θα αγωνίζεται για τρίτη χρόνια με την φανέλα των Νηρηίδων Φθίας και είμαστε σίγουροι ότι θα αναδείξει το ταλέντο της και τη #season2024_2025 !

Ρεγγίνα, σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες.

ΚΤΕΝΑΚΗ

Ανανέωσε και η Κτενάκη Ελένη για τις Νηρηίδες Φθίας! ⚪️⚫️

Οι ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΦΘΙΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση συνεργασίας τους, με την αμυντικό, Κτενάκη Ελένη. Η 33χρόνη Κτενάκη με την εμπειρία της αποτελεί βασικό πυλώνα της άμυνας, προσφέροντας σταθερότητα και σιγουριά. Η συνέχιση της συνεργασίας της αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων και για την επόμενη σεζόν.

Ελένη, σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες.

ΤΖΩΡΤΖΑΚΗ

Ανανέωση συνεργασίας για την Τζωρτζάκη Έλενα! ⚪️⚫️

Οι ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΦΘΙΑΣ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση συνεργασίας της Τζωρτζάκη Έλενας . Η 28χρόνη κεντρικός, φορώντας την φανέλα των ΝΗΡΗΙΔΩΝ ΦΘΙΑΣ από τη #season 2023_2024, είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει να ενισχύει σημαντικά στην πορεία της ομάδα μας με την αγάπη της, για το ποδόσφαιρο.

Ελενα, σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Νηρηίδες Φθίας