Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Αισιόδοξα μηνύματα πως βρέθηκε λύση στον ΠΑΣ Λαμία!

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Λαμία την Τετάρτη είναι γεγονός πως βύθισε στην εσωστρέφεια όλους εμάς που βρισκόμαστε γύρω από την ομάδα. Ο κίνδυνος του υποβιβασμού στα τοπικά της Φθιώτιδας κάθε άλλο παρά ευχάριστες αναμνήσεις ξυπνάει. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες δείχνει να υπάρχει… φως στην άκρη του τούνελ.

Το ρεπορτάζ του lamiaole.gr αναφέρει πως οι πιέσεις από πλευράς του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη, δείχνουν να έχουν φέρει καρπούς. Δεν είναι ξεκάθαρο το αν υπάρχει κάτι το οριστικό, όμως η πληροφόρηση μας αναφέρει πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αποφασίσει να στηρίξουν τον σύλλογο στην πολύ δύσκολη συγκυρία που βρίσκεται.

Μπορούμε να είμαστε σίγουροι; Φυσικά και όχι, αφού οι πληροφορίες βγαίνουν με… το ζόρι τους τελευταίους μήνες. Όμως, υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία και ενδεχόμενος μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξουν εξελίξεις.

Η όλη αισιοδοξία μάλιστα ενισχύεται και από τις ενέργειες των μελών του σωματείου. Καλά διασταυρωμένες πληροφορίες του Lamia Ole αναφέρουν πως η Λαμία έχει καταθέσει αίτημα στην ΕΠΟ να της δοθεί κλειδάριθμος ενόψει της κλήρωσης της Δευτέρας (4/8), προκειμένου να μην παίζουν οι «κυανόλευκοι» τις ίδιες ημέρες με τον Αστέρα Σταυρού.

1 Comment
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AURELIO
AURELIO
8 months ago

ΝΑ ΣΑ ΠΩ ΤΙ ΘΑΓΙΝΕΙ! ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΣΜΙΑ 150αρα ΚΑΙ ΘΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΒ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΥΤΙΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΖΗΜΙΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΑΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ….

ΠΑΣ Λαμία