Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Πρεμιέρα στα playoffs με ισοπαλία

Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκε η Λαμία με τον Άρη Φιλιατών στην πρεμιέρα της στα playoffs ανόδου της Γ’ Εθνικής στο «Αθανάσιος Διάκος».

Ένα αποτέλεσμα που δίνει χαρακτήρα «τελικού» στο λαμιώτικο ντέρμπι με τον Αστέρα Σταυρού την ερχόμενη εβδομάδα. Κι αυτό διότι η ομάδα μας με 36 βαθμούς πλέον, εφόσον νικήσει τον συμπολίτη που με την σημερινή του νίκη στα Τρίκαλα πήγε στους 37, θα μπει για τα καλά στο κόλπο της ανόδου.

Στο αγωνιστικό σκέλος οι «κυανόλευκοι» ήταν ανώτεροι, είχαν καλές στιγμές για να σκοράρουν, δεν τα κατάφεραν όμως εν τέλει.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στον Άρη στο 7’, όταν ο Γώγος βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Από εκεί και πέρα η Λαμία ανέλαβε τον έλεγχο, απειλώντας στο 15’ με μακρινό φάουλ του Ντόντη, ενώ στο 17’ ο Φράγκος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 20’ ο Ντόντης δοκίμασε σουτ μετά από ωραίο συνδυασμό, χωρίς αποτέλεσμα.

Η πίεση συνεχίστηκε, με τον Τσόφλιο να χάνει σημαντικές ευκαιρίες στο 27’ και στο 30’, ενώ στο 29’ ο Άρης απείλησε σε φάση διαρκείας χωρίς να σκοράρει. Στο 45’ ο Φερεντίνος πλησίασε το γκολ για τους φιλοξενούμενους, όμως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από έξω.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, με λιγότερες φάσεις. Στο 61’ ο Τσόφλιος απείλησε ξανά με κεφαλιά, ενώ στο 63’ ο Ντόντης σούταρε άουτ. Στο 67’ η Λαμία ζήτησε πέναλτι σε σουτ του Τσιάκα, όμως ο διαιτητής έδειξε συνέχεια. Στα τελευταία λεπτά, ευκαιρίες χάθηκαν στο 77’, 80’ και 85’, με το 0-0 να παραμένει μέχρι τέλους. 

Καντε κλίκ για σχόλιο
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία