Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Στη Γ’ Εθνική η Αταλάντη! (pics)

Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα αγωνίζεται η Αταλάντη από τη νέα σεζόν!

Οι Λοκροί αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με το Νέο Κρίκελλο εκτός έδρας το απόγευμα της Κυριακής για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ ανόδου της Α’ Φθιώτιδας. Τερμάτισαν έτσι πρώτοι στο μίνι-πρωτάθλημα, αναδείχθηκαν πρωταθλητές και πήραν την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Στο… ματς της χρονιάς και σε ένα κατάμεστο γήπεδο, οι φιλοξενούμενοι -που έπαιζαν για δύο αποτελέσματα- έδειξαν να το θέλουν πιο πολύ. Ήταν πιο ουσιαστικοί, είχαν περισσότερες ευκαιρίες και δίκαια πήραν τον βαθμό ης ισοπαλίας που τους εξασφάλισε την άνοδο.

Η Αταλάντη ήταν ανώτερη στο πρώτο μισάωρο του ματς. Μπορεί μπαλά να μην πέχτηκε, ωστόσο ήταν εκείνη που απειλούσε. Μόλις στο 8′ έχασε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, όταν ο Λυτάκης έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Τζιβελέκη και ο Τσαντήλας νίκησε τον τελευταίο εξ’ επαφής. Έξι λεπτά αργότερα, με διπλή προσπάθεια ο γκολκίπερ του Κρίκελλο μπλόκαρε την κεφαλιά του Πάππου μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπάρκα. Στο 22′ οι φιλοξενούμενοι είχαν μία ακόμα καλή στιγμή, με τον Τζιβελέκη ωστόσο να μην κάνει σωστή επιλογή και τον Τσαντήλα να μπλοκάρει εύκολα το αδύναμο σουτ που επιχείρησε.

Εν τέλει, η υπεροχή των Λοκρών καρποφόρησε στο 33ο λεπτό. Ο Κραβαρίτης μεταβίβασε τη μπάλα στον Πάππο και αυτός από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 μέσα σε έξαλλα πανηγύρια. Το γκολ αυτό ουσιαστικά πέταξε στα… σχοινιά τους γηπεδούχους, που πλέον χρειάζοταν δύο γκολ για τον τίτλο. Ανέβασαν την απόδοση τους και μάλιστα στο 39′ είχαν και την πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς, με τον Γιάννη Λάππα να στέλνει με απευθείας χτύπημα φάουλ τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Μερμίγκη.

Η επανάληψη ξεκίνησε ιδανικά για το Νέο Κρίκελλο. Μόλις στο 50′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο ματς, με τον Νίκο Λέντα να νικάει με το κεφάλι τον Μερμίγκη μετά από σέντρα από αριστερά. Πριν ωστόσο κοπάσουν οι πανηγυρίσμοι τους, στο 53′ η Αταλάντη πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ. Ο Μπουγιώτας βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή και με σουτ νίκησε τον Τσαντήλα για το 2-1. Και πάλι η ομάδα του Γιάννη Αποστόλου είχε να ανέβει βουνό, αφού χρειαζόταν εκ νέου δύο τέρματα.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες του Μάκη Ζαχαρόπουλου δεν είχαν λόγο να ρισκάρουν, εξακολούθησαν όμως να έχουν τον έλεγχο. Στο 64′ ο Κωνσταντίνου που λίγο νωρίτερα είχε μπει στο ματς, πάτησε περιοχή μετά από ατομική ενέργεια, πλάσαρε, αλλά ο Τσαντήλας απέκρουσε. Από εκεί και πέρα, δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να απειλήσουν σημαντικά, με εξαίρεση ένα σουτ του Δημητρέλη στις καθυστερήσεις που απέκρουσε ο Μερμίγκης. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε από τον Λέντα στο 95′, ενώ το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν έξαλλα την άνοδο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΛΟ (Γιάννης Αποστόλου): Τσαντήλας, Ν. Λάππας, Μάνδαλος (54′ Καυκιάς), Συγγούνης, Χαντζής (69′ Θεοχάρης), Παπανάγνος, Λατσούδας (72′ Δημητρέλης), Γ. Λάππας, Λέντας, Παπαναστασίου, Φλέσσας

ΑΤΑΛΑΝΤΗ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Μερμίγκης, Σωτηρίου, Σακκάς, Μπάρκας, Καταραχιάς, Λυτάκης, Τσακανίκας, Κραβαρίτης (84′ Κλωτσοτήρας), Μπουγιώτας (58′ Κωνσταντίνου), Τζιβελέκης (90′ Τσανούλας), Πάππος (80′ Μιχαήλ).


 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Θύμιος Αντωνόπουλος

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Οι υπόλοιποι