Ακολουθήστε μας:

Άλλα αθλήματα

Νούσια: «Να ανέβω κατηγορία με τον ΑΟΛ»!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε ο ΑΟ Λαμίας την ενίσχυση του ενόψει της νέας σεζόν στην Pre League.

Την περασμένη Παρασκευή, η ομάδα της πόλης μας ανακοίνωσε την απόκτηση της Αποστολίας Νούσια, η οποία έρχεται να δώσει βάθος και ποιότητας στο ρόστερ του ΑΟΛ. Άλλωστε μιλάμε για ένα κορίτσι που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό και ενώ έχει περάσει επίσης από Φιλαθλητικό Λάρισας, Αστέρα Αγίου Δημητρίου, Πανναξιακό και ΑΕΚ.

Το Lamia Ole επικοινώνησε με την 28χρονη ακραία, με αφορμή την μεταγραφή της στην ομάδα της πόλης μας και τη ρώτησε για τους λόγους που την έκαναν να πει το «ναι» στην ομάδα μας, καθώς και τους στόχους της για τη νέα σεζόν.

«Με τον ΑΟ Λαμία είχαμε και στο παρελθόν συζητήσεις για να είμαι στην ομάδα. Είναι μια επαρχιακή ομάδα, η οποία στέκεται και με το παραπάνω στον χώρο του βόλεϊ. Η αγάπη τους για αυτό φαίνεται και στον τρόπο που μου μίλησαν, αλλά και από αυτό που είδα πέρυσι, καθώς παίζαμε ως αντίπαλοι. Εκτίμησε πολύ το γεγονός σαν αθλήτρια, ότι η διοίκηση θέλει να είναι όσο πιο επαγγελματική γίνεται και σωστή. Πολύ σημαντικό αυτό στις μέρες μας», μας είπε η ίδια η Νούσια απαντώντας στον τρόπο με τον οποίο την προσέγγισε ο ΑΟΛ και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να πει το «ναι».

Όσο για τους προσωπικούς της στόχους και εκείνους του ΑΟ Λαμίας, ήταν ξεκάθαρη. «Θέλω να ανέβω κατηγορία με τη Λαμία. Της αξίζει», μας είπε.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην την ρωτήσουμε για τον Παναθηναϊκό. «Δυσκολεύτηκα πολύ να αφήσω τον Παναθηναϊκό. Αυτή την οικογένεια, γιατί πρόκειται καθαρά για οικογένεια και ήταν δύσκολο να αφήσω τους ανθρώπους του. Τους έχω μέσα στην καρδιά μου.

Όμως πρέπει να προχωρήσουμε καθώς τρέχουν συγχρόνως οι υποχρεώσεις μου με τη σχολή μου. Σπουδάζω Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στα Τρίκαλα και η ομάδα της Λαμίας θα γίνει το δεύτερο μου σπίτι. Εύχομαι υγεία σε όλους και την επίτευξη των στόχων μας».

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Άλλα αθλήματα