Ακολουθήστε μας:

Στοίχημα

Ο Μουρίνιο των φτωχών

Φίλοι και φίλες του Bet-Prognostika.com είμαστε εδώ Σάββατο πρωί προς μεσημέρι, να αναλύσουμε τα προγνωστικά του Σαββάτου, μετά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων έπειτα από το πέρας αυτής της τρισάθλιας διοργάνωσης που λέγεται Nations League. Κι αν κάποιοι είδαν θετικά τις προκρίσεις κάποιων ομάδων και φωτογράφιζαν και πόσταραν τη συγκίνηση κάποιων παικτών για την πρόκριση της ομάδας τους, υπερθεματίζοντας την τρομερή δύναμη του ποδοσφαίρου, εγώ απλά θα πω πως τουλάχιστον το 95% των ποδοσφαιριστών καταριέται τη συγκεκριμένη διοργάνωση καθώς τα οφέλη είναι μηδαμινά σε σχέση με την κόπωση και την επιβάρυνση τους.

Στα δικά μας τώρα, με μια πρώτη ματιά έχουμε αρκετά σημεία, αλλά τα πονταρίσματα πρέπει να είναι προσεκτικά, οι ομάδες δεν θα είναι στον αυτόματο όπως όταν σταμάτησαν, θα έχουμε ανατροπές και σίγουρα φόρμες οι οποίες πήγαν περίπατο.

Τότεναμ – Σίτι: Ναι βρήκε πατήματα η Σίτι, αλλά με διακοπή για Εθνικές και στο 4.11 η Τότεναμ του Μουρίνιο; Είναι και 5 πόντους πάνω, αλλά με παιχνίδι περισσότερο. Ο Μουρίνιο έχει δώσει νοοτροπία νικητή και νομίζω ξεκάθαρα θα επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα, αφήνοντας Κύπελλα και Γιουρόπα κατά μέρους, γιατί πιθανώς βλέπει πως έτσι όπως θα κυλήσει η χρονιά, με τον κορωνοϊό να ρημάζει τα ιατρικά δελτία συνεχώς, με λίγη τύχη ίσως πάει all the way για τον τίτλο. Πέρα των Κέιν και Σον, πλέον στην τριάδα μπήκε και ο Μπέιλ, που αν βρει συνεχόμενα παιχνίδια και ρυθμό θα είναι καταλυτικός στην υπόθεση τίτλος. Το 4.11 του άσου τον βρίσκω στον Stoiximan και μου αρέσει η απόδοση ξερή, χωρίς κάλυψη και θα την πάρω.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Τόλη Οικονομόπουλου στο Bet-Prognostika.com

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Στοίχημα