Ακολουθήστε μας:

Στοίχημα

Με τον Μάτιπ και τον Φίλιπς παίζεις ρε Βάρντι

Εχθές η μέρα ξεκίνησε τραγικά καθώς η Στουτγάρδη έγινε ιδανική αυτόχειρας και δικό της παιχνίδι κόντεψε να το χάσει, εντέλει κατάφερε την ισοπαλία στη λήξη αλλά εμάς μας χαντάκωσε. Μία από τα ίδια και η Σάλκε που κακώς πολύ κακώς της έβαλα και 50 μονάδες, ούτε για βασικό ποντάρισμα των 25 ήταν. Ο Πιούλις έμεινε με 10 παίκτες από το 17’ οπότε δεν είχε καμία ελπίδα για νίκη, ενώ και στην 1η Αγγλίας, η Πιτέρμπορο εκεί που έβαλε το γκολ της ισοφάρισης και πήγαινε για την ολική ανατροπή δέχθηκε και 2ο και μας στέρησε τη δυάδα με την Ίπσουϊτς που βγήκε έστω και αργά. Οκ ο Μοράτα εχθές ήταν υπερβολικά ομαδικός και συνεχώς έδινε πάσες αντί να δοκιμάζει να τελειώνει ο ίδιος. Το κέρδος το έφερε ο Φερνάντες της Γιουνάιτεντ που είναι σταθερά ο πιο… σταθερός παίκτης των «Κόκκινων» του Μάντσεστα, καθώς νωρίτερα ο Μουρίνιο και Χαλ στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και πλήρωσαν. Καλή η χθεσινή ημέρα που με 3/9 σημεία είχαμε κέρδος πάνω από 50+ μονάδες.

Στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, οι μόνες αξίες που βρίσκω είναι κυρίως στα αμφίσκορ. Από το πρωτάθλημα μας μάλιστα και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό, είτε που θα έρθουν όλα, είτε θα πάμε πανηγυρικά κουβά. Για να τα δούμε πιο προσεκτικά όμως και αποφασίστε οι ίδιοι τι σας ταιριάζει και τι όχι.

ΑΕΚ – Λάρισα: Το αμφίσκορο στο 2.80 είναι τουλάχιστον υπερβολικό ακόμη κι αν τα στατιστικά ήταν μηδενικά στα g/g. Αυτά λοιπόν λένε πως η ΑΕΚ δέχεται 7/8 παιχνίδια γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ η Λάρισα στα 6 φετινά στο πρωτάθλημα έχει 4/6 αμφίσκορα. Σε αυτή την απόδοση αξίζει η ζαριά.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Τόλη Οικονομόπουλου στο Bet-Prognostika.com

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στοίχημα