ΠΑΣ Λαμία
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: «Λαμιώτης» επίσημα ο Γκέντσογλου!
ΠΑΣ Λαμία
-
Στηρίζουν τους ποδοσφαιριστές οι οργανωμένοι της Λαμίας!
Την απόλυτη στήριξη τους στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία με αφορμή την ανακοίνωση που...
-
Ποδοσφαιριστές ΠΑΣ Λαμία: «Ζητούμε ξεκάθαρη και επίσημη ενημέρωση από την διοίκηση»!
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι παίκτες του ΠΑΣ Λαμία. Με από κοινού επιστολή...
-
Συλλυπητήρια της Λαμίας για Γιώργο Παπαθεοδώρου
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γιώργου Παπαθεοδώρου σε ηλικία 82 ετών, εξέδωσε ο...
-
Οργανωμένοι Λαμίας: «Δεν μας αγγίζει κανένα σενάριο»!
Άστραψαν και βρόντηξαν οι οργανωμένοι της Λαμίας! Με μακροσκελή τους τοποθέτηση παίρνουν θέση για...





Μην αφηνετε κυριοι κανεναν ξεμπαρκο παικτη. Οποιον σας φερνουν η σας υποδεικνυουν, ανεξαρτητου θεσης, αρκει να ειναι ηλικιας 30plus, παρτε τον.
Εκεινο που απομενει να δουμε τελικα, ειναι εαν, ποιους και σε τι υψος ηλικιας θα φερετε στις θεσεις των εξτρεμ και κυριως του γκολτζη. Εκτος κι αν δε βρισκονται για σας παικτες με αυτα *τα προσοντα*.Ελεος? ??
Άσε μας ρε Φρίξο!!!!!….Το ένα σου βρωμάει το άλλο σου ξινιζει!!!! Η ομάδα μας δυναμώνει σε όλες της θέσεις!!! Παίχτες θα πάρουμε!!! Το θέμα είναι εσύ κατά πόσο είσαι οπαδός της Λαμίας…Σε έχω παρατηρήσει και σε άλλα άρθρα της ομάδος μας που λες διάφορα. Δεν ξέρω άμα τα γράφεις και τα λες αυτά επίτηδες!!!….Στο κάτω κάτω της γραφής μην έρχεσαι στο γήπεδο και μην ασχολείσαι άμα δεν γουστάρεις!!!!
Στην δημοκρατία όλοι έχουν άποψη.. Γκεντσογλου ποδοσφαιρικά δεν υπάρχει.. Μακάρι να μας διαψεύσει..
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ (ΜΑΝΟΥΣΟ & ΓΚΕΝΤΣΟΓΛΟΥ.! ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.