Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Κλήθηκε στην Εθνική Κόστα Ρίκα ο Νούνιες!

Τις υπηρεσίες του Κρίστοφερ Νούνιες, από πιθανότατα έως και τρία παιχνίδια θα στερηθεί ο ΠΑΣ Λαμία. Για καλό σκοπό ωστόσο.

Ο 24χρονος χαφ κλήθηκε από την Εθνική ομάδα της χώρας του, προκειμένου να αγωνιστεί στα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ από τις 27 Ιανουαρίου έως και τις 2 Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα μας δεν θα τον έχει στην διάθεση της για τα παιχνίδια με ΟΦΗ, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης -αν δεν αλλάξει κάτι.

Στο διάστημα αυτό, η Κόστα Ρίκα θα αντιμετωπίσει στην Γ’ φάση των προκριματικών της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής, κατά σειρά τον Παναμά στις 27 Ιανουαρίου, το Μεξικό στις 30 και στις 2 Φλεβάρη την Τζαμάικα.

Η εξέλιξη αυτή, ουσιαστικά είναι επιβράβευση του ποδοσφαιριστή που πραγματοποιεί με την Λαμία πολύ καλή σεζόν και επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Μάρτιο και την φιλική ήττα με σκορ 1-0 από το Μεξικό. Συνολικά, έχει αγωνιστεί τρεις φορές με το εθνόσημο της ανδρικής ομάδας.

Με τον ΠΑΣ Λαμία, από το καλοκαίρι που μετακόμισε στην Ελλάδα, έχει αγωνιστεί 15 φορές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ έχει ένα γκολ και μία ασίστ.

2 Comments
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος
Νικος
4 years ago

Είναι σημαντικό να έχεις διεθνείς, αλλά πρέπει τώρα να γίνει μεταγραφή στο κέντρο.

G. K
G. K
4 years ago

Ότι χειρότερο για τον πας Λαμία.. Μιας και είναι κομβικά και βαθμολογικής σημασίας παιχνίδια..

ΠΑΣ Λαμία