ΠΑΣ Λαμία
Επιστροφή Αντέτζο, Σκόνδρα!
ΠΑΣ Λαμία
-
Έπαθε «μπλακ άουτ» στην επανάληψη και ηττήθηκε!
Σοκαριστική ήττα γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής η Λαμία μέσα στο «Αθανάσιος Διάκος». Με...
-
Πήρε και Πετρόπουλο ο ΠΑΣ Λαμία!
Λίγες ώρες πριν από το δεύτερο φετινό του παιχνίδι, ο ΠΑΣ Λαμία ανακοίνωσε μία...
-
Ξανά «κυανόλευκος» ο Κεραμίδας!
Ένα μήνα μετά την επισημοποίηση της μετακίνησης του στον Ολυμπιακό, ο Ανάργυρος Κεραμίδας επιστρέφει...
-
Από τα εκδοτήρια τα εισιτήρια με Ταμυναϊκό
Από τα εκδοτήρια του «Αθανάσιος Διάκος» την ημέρα του αγώνα θα μπορούν οι φίλοι...





Ρε περίεργα πράγματα (για Μαζουλουξη, Μαρτίνεθ). Μακάρι να καταπίνουμε τις γλώσσες μας στο τέλος οι γκρινιάρηδες. Μόνο νίκη.
Ο ΜΑΝΥΣΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΛΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ “ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ” ΕΣΕΙΣ ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΑΤΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ (ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΞΕ,ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΠΑΤΗΣΕ ΑΧΙΝΟ;)
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΥΑΛΙ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ,ΦΕΡΝΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕΒΕ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
ΤΟ ΕΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΞΙΝΙΖΕΙ!!!! ΑΠ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟ ΤΟΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ….ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!!!!….ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΙΣΤΕ!!!!….ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΚΩΛΟΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟΓΟΥΡΝΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ….ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ….
Μπράβο στην Διοίκηση & Προπονητή για Επιστροφή Αντέτζο, Σκόνδρα!!!