ΠΑΣ Λαμία
Και επίσημα… Γιακουμάκης!
ΠΑΣ Λαμία
-
Το «αντίο» του ΠΑΣ Λαμία στον Ηλία Κεφαλά!
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Ηλία Κεφαλά εξέδωσε την Τρίτη (28/4) ο ΠΑΣ...
-
«Χρυσός» βαθμός για τις γυναίκες στο 94’ απέναντι στον Ταμυναϊκό
Με έναν πολύτιμο βαθμό στις αποσκευές της επέστρεψε από το Αλιβέρι η γυναικεία ομάδα...
-
Παραμένει γεμάτη η Άμπλιανη
Μπορεί να συμπληρώθηκαν δύο εβδομάδες από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία για...
-
Το τελευταίο… πάρτι της σεζόν! (vid)
Όπως πάντα «οικογενειακά» γιόρτασε ο ΠΑΣ Λαμία τη χθεσινή του νίκη στα Τρίκαλα. Μπορεί...




ΠΕΤΡΟ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΤΎΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ!!!
FORZA LAMIARA!!!!
ΕΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Η ΜΑΛΛΟΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕ ΨΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟ ΕΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΣΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΕΜ, ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Η ΔΙΚΗ ΚΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ “ΔΗΘΕΝ” ΟΝΟΜΑΤΑ-ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΛΟΙ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ.
ΚΥΡΙΟΙ, ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ; ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΜΕΤΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΩΣ, ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΒΓΑ;
Ρε φίλε ειλικρινά ένα καλό λόγο δεν έχω δει από εσένα
Σου δίνω τον λόγο μου εάν για δύο μήνες δεν βγάλεις χολή ή αν πεις έστω έναν καλό λόγο σου κάνω δώρο ένα διαρκείας
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΘΥΜΙΟ!!! ΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ!! Η ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ Η ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΦΡΙΞΟ Η ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΜΙΑ ΚΑΛΉ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΉ ΤΟΥ ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΧΟΛΙΟ…ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ;;;; ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΦΗΜΕΣ Η ΑΛΛΕΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ. ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΟΛΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΙΟΣ!! ΘΥΜΙΟ ΚΑΚΩΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!! ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!
Είναι άραγε καλύτερος από τον τσούκαλο;