Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Πάει για υπέρβαση με Ανσαριφάρντ»!

Η Λαμία είναι γνωστό πως θα κινηθεί για την απόκτηση σέντερ φορ το φετινό καλοκαίρι και το Sportime βάζει σήμερα στο… κάδρο το όνομα του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο 32χρονος Ιρανός έχει μείνει εκτός πλάνων στην ΑΕΚ, δεν έχει ακολουθήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Πάνω σε αυτό φέρεται ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου να είναι έτοιμος να πατήσει για να κάνει την υπέρβαση.

Θέληση του ίδιου του Ανσαριφάρντ είναι να παραμείνει στην Αθήνα -σύμφωνα με το δημοσίευμα- και για αυτό απέρριψε εξ’ αρχής την πρόταση που του είχε γίνει από τον ΟΦΗ. Ενδιαφέρον για να τον κάνει δικό του δε, έχει εκφράσει και ο Ατρόμητος.

Στον ΠΑΣ Λαμία γνωρίζουν πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, αλλά είναι διατεθειμένοι να κάνουν την προσπάθεια τους για να τον κάνουν δικό τους.

Υπενθυμίζουμε πως το 2019 ο Ανσαριφάρντ επέστρεψε στην χώρα μας για λογαριασμό της ΑΕΚ, έχοντας προηγουμένος δώσει τα… διαπιστευτήρια του σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Αλ Σαϊλίγια, Νότιγχαμ Φόρεστ, Οσασούνα, Περσέπολις, Τράκτορ Σάζι και Σάιπα.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Ιράν, με την οποία μετράει 90 συμμετοχές και 29 γκολ.

Μία απάντηση στο “«Πάει για υπέρβαση με Ανσαριφάρντ»!”

  1. Φριξος Avatar
    Φριξος

    ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΤΟΣΟ ΕΓΩ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΕΩ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία