Ακολουθήστε μας:

Νηρηίδες Φθίας

Οι Νηρηίδες παρουσιάστηκαν και… επιφύλασσαν εκπλήξεις! (pics&vid)

Σε οικογενειακό κλίμα και με μεγάλες… προσδοκίες οι Νηρηίδες Φθίας παρουσιάστηκαν στους φιλάθλους, τους χορηγούς τους και τους εκπροσώπους του Τύπου.

Τα κορίτσια θα συμμετέχουν φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία τους στη Β’ Εθνική του ποδοσφαίρου γυναικών και σε μια ωραία εκδήλωση «συστήθηκαν» στους Λαμιώτες.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Λύτρας καλωσόρισε τον κόσμο πριν γίνει ο καθιερωμένος ετήσιως αγιασμός. Στις δηλώσεις του τόνισε ότι το όνειρο της Β’ Εθνικής το είχε πάντα στο μυαλό του και εν τέλει τα κορίτσια το έκαναν πράξη.

Αμέσως μετά παρουσίασε την ομάδα. Πρώτα τον προπονητή Δημήτρη Αποστολόπουλο και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, Βαγγέλη Κουρκουλιώτη και Χρήστο Τασούλα. Και εν συνεχεία το ρόστερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν, θα πρώτη φορά, οι Νηρηίδες θα έχουν στο ρόστερ τους και δύο ξένες αθλήτριες. Ο λόγος για την Ζοζεφίν Λάρα Κότο και την Αντριάνα Ισαμπέλ Φοντ.

Μάλιστα, η βραδιά είχε και… έκπληξη. Μετά την προβολή ενός βίντεο (με τη… βοήθεια των πλάνων του Lamia Ole) απ’ όλα όσα έχει πετύχει ο σύλλογος τα προηγούμενα χρόνια, είχαμε την αποκάλυψη. Ποια ήταν αυτή; Η μετονομασία της ομάδας σε «ΑΣ ΝΗΡΗΙΔΕΣ – NEXANS».

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε εν τω μεταξύ και στον Γιώργο Καπενή, που με μεράκι έχει ένα αθλητικό μουσείο εδώ και εννιά χρόνια στην Ερέτρια στην μνήμη του αδερφού του Βασίλη.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τιμήθηκαν οι χορηγοί του συλλόγου, ενώ ακολούθησε και δεξίωση.

Δείτε το βίντεο του Lamia Ole με όλα όσα έγιναν:

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θύμιος Αντωνόπουλος
ΒΙΝΤΕΟ-ΜΟΝΤΑΖ: Γιώργος Ανδρεόπουλος

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Νηρηίδες Φθίας