Ακολουθήστε μας:

Στοίχημα

Λεβαδειακός – Λαμία: Πέφτουν κορμιά στη Λιβαδειά

Μία αναμέτρηση που ξεχωρίζει στους αγώνες σήμερα είναι εκείνη μεταξύ Λεβαδειακού και Λαμίας στο μεγάλο ντέρμπι της Φθιώτιδας.

Ο Λεβαδειακός προέρχεται από μία ισοπαλία με 2-2 στο «Γ.Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό σε μία αναμέτρηση που κατόρθωσε να διαψεύσει τα προγνωστικά. Οι γηπεδούχοι μπορεί να έχουν κάνει κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις μέσα στη χρονιά, παρόλα αυτά δεν τις έχουν μετουσιώσει σε κάποια νίκη. Βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας 5 βαθμούς, όλους από ισοπαλίες. Είναι μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα και αναμένεται πολύ κλειστό παιχνίδι.

Από την άλλη, η Λαμία κατάφερε να πάρει βαθμό απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Η επιστροφή του Λεωνίδα Βόκολου έχει φέρει αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας για να μπορέσει να ανακάμψει αγωνιστικά και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Η αρχή έγινε, αλλά χρειάζεται χρόνος και υπομονή. Έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από την πρώτη αγωνιστική και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ οπότε αυτό δίνει ακόμα ένα ελαφρυντικό για την παρουσία της ομάδας της Φθιώτιδας. Εκτός έδρας δεν έχει άσχημη παρουσία ενώ επενδύει αρκετά στην άμυνα της, η οποία χρήζει και αυτή βελτίωσης.

Δεδομένου ότι και οι δύο κυριολεκτικά «καίγονται» για το αποτέλεσμα θα πάμε στο ποντάρισμα στα γκολ. Δύσκολα θα ανοίξει το σκορ στο παιχνίδι αυτό. Επιλογή μας το No Goal σε απόδοση 1.76 για όποιον αναρωτιέται τι να παίξω σήμερα.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Στοίχημα