ΠΑΣ Λαμία
Ανακοίνωσε Χαντάκια η Λαμία!
ΠΑΣ Λαμία
-
Στηρίζουν τους ποδοσφαιριστές οι οργανωμένοι της Λαμίας!
Την απόλυτη στήριξη τους στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία με αφορμή την ανακοίνωση που...
-
Ποδοσφαιριστές ΠΑΣ Λαμία: «Ζητούμε ξεκάθαρη και επίσημη ενημέρωση από την διοίκηση»!
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι παίκτες του ΠΑΣ Λαμία. Με από κοινού επιστολή...
-
Συλλυπητήρια της Λαμίας για Γιώργο Παπαθεοδώρου
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γιώργου Παπαθεοδώρου σε ηλικία 82 ετών, εξέδωσε ο...
-
Οργανωμένοι Λαμίας: «Δεν μας αγγίζει κανένα σενάριο»!
Άστραψαν και βρόντηξαν οι οργανωμένοι της Λαμίας! Με μακροσκελή τους τοποθέτηση παίρνουν θέση για...





Δεν το ξέρω το παληκαρι. Καλώς ήρθε.
Σκεφτείτε όμως όλα αυτά τα χρήματα που έδωσε από τον Δεκέμβρη (δεν είναι τυχαίο ότι τότε ήρθαν τα χρήματα τωβ τηλεοπτικων) τα είχε δώσει για τις αυξήσεις συμβολαιων όσων έφυγαν το καλοκαίρι, τώρα θα παίζαμε για 5-8.
Δειτε τι έχει να γίνει την Δευτέρα με τον Σιδηρόπουλο.Σφαγή της Λαμίας.Να είμαστε προετοιμασμένοι να τον “φιλοξενήσουμε” αρκούντως.
Συμφωνώ. Τέρμα οι ευγένειες πλέον. Αφού μας αντιμετωπίζουν έτσι όλα αυτά τα χρόνια και συγκεκριμένα άτομα σαν το συναφι του θα τους υποδεχθούμε καταλλήλως.
Πολύ σωστό Νίκο. Αυτό το έχω πει και το λέω κι εγώ, αλλά στους κουφού την πόρτα, όσο θέλεις κτυπά. Λίγη λογική σκεψη κι όχι εν θερμώ αποφάσεις, η ομάδα μας εάν παρέμεινε σχεδον η ίδια με περυσι και με την απόκτηση 1-2 μεταγραφές το καλοκαίρι,τώρα θα διεκδικούσε 6άδα κι όχι διάλυση. Αλλά όταν κυριαρχούν τα νεύρα η οι εν θερμώ αποφάσεις, αυτά παθαίνουν,όσονδε μαθαίνουν απλό τα λάθη τους. Στερνή μου γνώση, να σ είχα πρώτα.