Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Τι παίζει με τους δανεικούς;

Τι παίζει με τους δανεικούς;

Ο προγραμματισμός της νέας σεζόν έχει πέσει στο τραπέζι για τη Λαμία και στο κομμάτι των ανανεώσεων, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι τρεις περιπτώσεις δανεικών που υπάρχουν φέτος στο ρόστερ.

Τρεις ποδοσφαιριστές φοράνε φέτος τα κυανόλευκα και ανήκουν σε άλλες ομάδες. Ο Νίκος Μελίσσας από τον ΠΑΟΚ, ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος από την ΑΕΚ και ο Ζαν Λουκ Ασούμπρε από την ΑΕΚ Λάρνακας. Και στις τρεις περιπτώσεις υπάρχουν διαφορετικά δεδομένα. Τουλάχιστον τις δύο από αυτές ωστόσο, υπάρχει πρόθεση από τον ΠΑΣ Λαμία να γίνει κίνηση παραμονής.

Πολύ δύσκολο του Μελίσσα

Η πιο δύσκολη περίπτωση για τη Λαμία, είναι εκείνη του Νίκου Μελίσσα. Σας είχαμε ενημερώσει σχετικά εξάλλου. Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του 25χρονου πορτιέρε μέσα στο 2019 έχουν ανεβάσει κατά πολύ τις μετοχές του. Στον ΠΑΟΚ -όπου και ανήκει- παρακολουθούν στενά την πρόοδο του και εκτιμούν πως τη νέα σεζόν θα χωρούσε στο ρόστερ της ομάδας.

Προφανώς προτεραιότητα για τον ίδιο τον παίκτη είναι ο σύλλογος στον οποίο ανήκει, ενώ η προοπτική του Champions League, σίγουρα δεν του περνάει απαρατήρητη.

Σίγουρα, στη Λαμία θέλουν την παραμονή του. Μιλάμε εξάλλου για ένα παιδί που βρίσκεται στην πόλη μας εδώ και δύο χρόνια. Γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Εκεί που μπορεί να πατήσει η ομάδα μας, είναι πως μπορεί να του εγγυηθεί χρόνο συμμετοχής. Κάτι που στον «Δικέφαλο» δύσκολα θα βρει. Ή τουλάχιστον δεν θα βρει σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Ανοιχτό του Βασιλαντωνόπουλου

Δύσκολη είναι και η περίπτωση του Σταύρου Βασιλάντωνόπουλου, η Λαμία όμως μπορεί να αισιοδοξεί. Τα ρεπορτάζ το προηγούμενο διάστημα ήθελαν την «Ένωση» να επιθυμεί την επιστροφή του Έλληνα μπακ στα Σπάτα, προκειμένου να τον βάλει στο ροτέισον.

Αυτό πάντως που ισχύει είναι πως ο Μανόλο Χιμένεθ δεν είναι ξεκάθαρο αν υπολογίζει στον Βασιλαντωνόπουλο για τη νέα χρονιά. Είναι πιθανό ακόμα και το σενάριο να τον πάρει μαζί του στην προετοιμασία και εν συνεχεία να αποφασίσει.

Εφόσον επιλεχθεί εν τέλει ο παίκτης να δοθεί εκ νέου δανεικός, η Λαμία είναι ξεκάθαρο πως θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται δύο σεζόν στην ομάδα μας, αποτελεί βαρόμετρο και δείχνει να έχει «κολλήσει» άψογα στην πραγματικότητα της πόλης.

Κρίνεται για Ασούμπρε

Η μοναδική περίπτωση, στην οποία δεν έχει γίνει ξεκάθαρο ακόμα αν η Λαμία θα κινηθεί για τον παίκτη, είναι αυτή του Ζαν Λουκ Ασούμπρε. Τα δείγματα που έχει δείξει ο Ιβοριανός εξτρέμ μέχρι τώρα είναι εξαιρετικά. Μιλάμε για παίκτη με ταχύτητα και ικανότητα όταν έχει τη μπάλα στα πόδια.

Ο πρόσφατος τραυματισμός του ωστόσο, δεν του έχει επιτρέψει να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής για να είναι και πιο ασφαλές το δείγμα που έχουμε από αυτόν.

Στην περίπτωση του Ασούμπρε πάντως, ο ΠΑΣ Λαμία έχει χρόνο. Η ΑΕΚ Λάρνακας -στην οποία ανήκει ο παίκτης- δεν «καίγεται» για να τον καλέσει πίσω. Δεν θα έλεγε «όχι» στο ενδεχόμενο μεταγραφής του και για αυτό το λόγο, εφόσον οι «κυανόλευκοι» αποφασίσουν να κινηθούν για τον Ασούμπρε, θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία