Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Γράφει ιστορία απόψε!

Με στόχο ότι καλύτερο μπορεί, η Λαμία γράφει ιστορία απόψε (3/4, 21:30) και φιλοξενείται από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Για δεύτερη φορά στην ιστορία της η ομάδα μας φτάνει τόσο μακριά στο θεσμό, έχοντας κάνει τεράστια υπέρβαση ως εδώ. Απέκλεισε κατά σειρά προηγουμένως Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ενώ είχε κοντραριστεί με την Ένωση στην ουδέτερη Καλλιθέα στους ομίλους. Εκεί, είχε ηττηθεί με σκορ 2-1 στο τέλος και ενώ είχε παρουσιάσει πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Σε κάθε περίπτωση ζητούμενο απόψε είναι ένα καλό αποτέλεσμα για να μπορέσει να παίξει τα ρέστα της στη ρεβάνς του ΔΑΚ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Μάκη Χάβου έχουν εξαιρετική ψυχολογία. Έρχονται από το 1-0 επί του Πανιωνίου, αποτέλεσμα που σε μεγάλο βαθμό τους έδωσε και την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ.

Η αποστολή της Λαμίας

Με έκπληξη ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία της Λαμίας για το σημερινό παιχνίδι. Ο Σκόνδρας ακολούθησε κανονικά την αποστολή, αν και φερόταν να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο.

Αντίθετα ο Σαράνοβ και ο Βασιλαντωνόπουλος έμειναν εκτός, προφανώς για λόγους ξεκούρασης. Τις θέσεις τους στην αποστολή πήραν οι νεαροί Κατσίκας και Κωστίκας.

Αναλυτικά η αποστολή: Μελίσσας, Κατσίκας, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Πίτι, Μπερτόγλιο, Τομάς, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Μπαράλες, Καραμάνος, Ασούμπρε, Τσούκαλος και Κωστίκας.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Προβλήματα πάντως δεν προέκυψαν και για την ΑΕΚ ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Ο Μπακασέτας ήταν γνωστό ότι θα λείψει, όπως και ο εδώ και καιρό τραυματίας Τσιγκρίνσκι. Εκτός πλάνων είναι ο Γαλανόπουλος, ενώ επιστρέφει ο Άλεφ.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Χουλτ, Σβάρνας, Μπούσης, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σιμόε, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Μπότος, Γιούσης, Άλεφ, Λιβάγια, Πόνσε, Μπογέ.

Οι διαιτητές

Τη σημερινή αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Ιωάννης Παπαδόπουλος από τον σύνδεσμο Μακεδονίας. Βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνος Νικολαΐδης από τη Μακεδονία επίσης και Δημήτρης Γκάγκας από τη Λάρισα. Τέταρτος θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από την ένωση της Μακεδονίας.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία