Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

«Χωρίς αναδιάρθρωση, δεν ισχύουν τα τηλεοπτικά συμβόλαια»!

Κάθετος στο ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθεί αναδιάρθρωση το φετινό καλοκαίρι εξακολουθεί να είναι ο Γιώργος Βασιλειάδης. Μάλιστα, ο υφυπουργός Αθλητισμού, φέρεται να προειδοποιεί τις ΠΑΕ πως αν δεν γίνουν οι αλλαγές που έχουν συμφωνηθεί, παύουν να ισχύουν και οι τηλεοπτικές συμβάσεις με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τη εφημερίδα «Live Sport», ο κ. Βασιλειάδης -μετά την απόφαση της ΕΠΟ να ζητήσει συνάντηση μαζί του και να προτείνει αναδιάρθρωση με… μέτρο- φερόταν να έλεγε στους συνεργάτες του: «Αν δεν υπάρξει αναδιάρθρωση, δεν υπάρχουν τηλεοπτικές συμβάσεις. Αν δεν υλοποιηθεί αυτό που συμφωνήσαμε, δεν υπάρχει άλλη συμφωνία. Πόσες φορές πρέπει να τους το πω για να το καταλάβουν;

Έχω ήδη κάνει μία υποχώρηση σε σχέση με πέρυσι. Η πρότασή μου ήταν μία Λίγκα στην οποία θα ανήκουν δύο κατηγορίες και, επειδή μου το ζήτησαν, πήγαμε στη δημιουργία δύο Λιγκών. Αν προσπαθήσουν να το χρησιμοποιήσουν όμως αυτό για να παραμείνουν 16, τότε θα.. γελάνε και τα ντουβάρια. Οι συμβάσεις που υπάρχουν είναι δεδομένες. Αν υπάρξει αδιέξοδο αυτοί θα το λουστούν. Χωρίς αναδιάρθρωση δεν υπάρχουν ούτε εγγυημένα χρήματα για αυτούς που θα υποβιβαστούν, ούτε λεφτά για τη Super League 2».

Είναι αντιληπτό λοιπόν, πως ο υφυπουργός δεν έχει σκοπό να κάνει καμία επιπλέον παραχώρηση. Το μεσημέρι της Δευτέρας πάντως, αναμένεται να συναντηθεί με τους εκπροσώπους της ΕΠΟ, προκειμένου να ζητηθεί εκ νέου το θέμα.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι