Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Ταυτοποιήθηκε 48χρονος για τα επεισόδια στην Τραγάνα!

Άμεσες όπως φαίνεται θα είναι οι εξελίξεις μετά τα αιματηρά επεισόδια τα ξημερώματα της Παρασκευής στα διόδια της Τραγάνας.

Οι Αρχές έχουν σημάνει κινητοποίηση προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες της άνανδρης επίθεσης στους πέντε φίλους της ΑΕΚ. Εξετάζουν υλικό από τις κάμερες της Εθνικής Οδού και σύμφωνα με τις ενδείξεις δεν θα αργήσουν οι συλλήψεις.

Μάλιστα, ο ένας από τους δράστες φέρεται να ταυτοποιήθηκε. Πρόκειται για 48χρονο, ο οποίος φέρεται να ήταν οδηγός του ενός από τα βαν που έστησαν… μπλόκο στο αυτοκίνητο των φίλων της «Ένωσης». Κατά μία πληροφορία δε, ο συγκεκριμένος έχει ήδη φάκελο στην Αθλητική Βία, για παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν.

Εδώ να σημειωθεί πως τις προηγούμενες ώρες φίλοι του Ολυμπιακού ανάρτησαν στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες με… λάφαρα πανό της ΑΕΚ, επιβεβαιώνοντας πιθανότητα και τις φήμες πως δράστες ήταν όντως οπαδοί των «ερυθρολεύκων».

Υπενθυμίζεται πως από τα αιματηρά επεισόδια δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας με θλαστικά τραύματα και ένας με μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα και τους μηρούς. Όλοι τους είναι καλά στην υγεία τους και πήραν εξιτήριο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: lamiareport.gr

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι