Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Αναμονή με το μυαλό στην αναδιάρθρωση

Το παρακολουθεί χωρίς να... καίγεται!

Το μεταγραφικό πλάνο της νέας σεζόν έχει πέσει στο τραπέζι για τη Λαμία, το μόνο σίγουρο είναι ωστόσο πως δεν θα γίνουν γρήγορες κινήσεις.

Προφανώς και μια πρώτη κουβέντα έχει γίνει με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ ήδη. Αυτά τα θέματα είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας των «κυανόλευκων» και είναι εκείνα που πρέπει να διευθετηθούν προτού γίνει όποια κίνηση ενίσχυσης γίνει.

Ωστόσο, στον ΠΑΣ Λαμία δεν μπορούν να μην έχουν στο μυαλό τους και τις εξελίξεις αναφορικά με την πολυσυζητημένη αναδιάρθρωση. Η ομάδα μας μπορεί αγωνιστικά να μην επηρεάζεται από το αν θα υπάρξουν αλλαγές στο ελληνικό πρωτάθλημα, επηρεάζεται οικονομικά όμως. Με άλλα λόγια, εφόσον δεν προχωρήσει η αναδιάρθρωση, τότε η ΕΡΤ έχει το δικαίωμα να «σπάσει» το διετές συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τις επτά ΠΑΕ. Αυτό, αυτόματα θα σημαίνει πως οι ομάδες θα χάσουν ένα πολύ σεβαστό ποσό το οποίο υπολόγιζαν στον σχεδιασμό τους.

Για το λόγο αυτό, στην ομάδα μας τηρούν στάση αναμονής. Παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις και περιμένουν. Άλλωστε μιλάμε για ένα ποσό μεγαλύτερο του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Χρήματα που υπολογίζονται για να χρησιμοποιηθούν και στο μεταγραφικό σχεδιασμό μεταξύ άλλων.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία