Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Προχωράει κανονικά η αναδιάρθρωση!

Αμετακίνητος ο Γιώργος Βασιλειάδης δεν έκανε πίσω στην πρόταση του για αναδιάρθρωση στη σημερινή συνάντηση μέλη της Επιτροπής Ποδοσφαίρου.

Η αντιπροσωπεία της ΕΠΟ βρέθηκε σήμερα στο υφυπουργείο Αθλητισμού, εκεί που δεν υπήρξε κάποια ανατροπή. Ο κ. Βασιλειάδης έκανε σαφές πως το πλάνο προχωράει κανονικά. Έτσι λοιπόν, από τη «μεγάλη» κατηγορία θα υποβιβαστούν φέτος τρεις ομάδες και ο 13ος θα δώσει αγώνα μπαράζ με την δεύτερη ομάδα της Football League.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Αθλητισμού φέρεται να σχολίασε: «Είναι σαφές ότι τα συμφωνηθέντα πρέπει να τηρούνται, δεν πίστευα ότι υπήρχε ζήτημα εξ’ αρχής, επιβεβαιώθηκε αυτό σήμερα, προχωράμε την αναδιάρθρωση όπως έχει συμφωνηθεί, συζητάμε λεπτομέρειες νομοτεχνικές της τροπολογίας και εφόσον βέβαια, περάσει αύριο από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, είμαστε έτοιμοι να περάσουμε στο νομοθετικό κομμάτι. Οι αποφάσεις έχουν παρθεί από πέρσι το καλοκαίρι, οι συμφωνίες για να τηρηθούν πρέπει να κάνουμε όλοι αυτά που συμφωνήσαμε, δεν υπάρχει αμφισβήτηση σε αυτό άρα προχωράμε κανονικά».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι