Ακολουθήστε μας:

Άλλα αθλήματα

Επικύρωσε τη… μετακόμιση ο Έσπερος!

Η ΕΟΚ το έκανε γνωστό το απόγευμα και ο Έσπερος το επικύρωσε το βράδυ της Τρίτης.

Η ομάδα της Λαμίας θα αναγκαστεί να δώσει το εντός έδρας παιχνίδι με τους Ικάρους Σερρών στην Καρδίτσα, ελέω των εκδηλώσεων καράτε που θα γίνουν στο Χαλκιοπούλειο.

Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι του συλλόγου επισημαίνουν πως έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να μην καταλήξουν σε αυτή την απόφαση. Κράτησαν ωστόσο χαμηλούς τόνους, ευχαριστώντας τη διοίκηση του ΕΑΚ για την συνεργασία.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας καλαθοσφαίρισης  του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ,  γνωστοποιεί ότι ο αγώνας της ομάδας μας με τους ΙΚΑΡΟΥΣ ΣΕΡΡΩΝ  για το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής κατηγορίας την  Κυριακή 14-04-2019, θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο Καρδίτσας και ώρα 17:00 μμ.

Η μετακόμισή μας σε άλλη πόλη είναι αναπόφευκτη, λόγω προγραμματισμένων  εκδηλώσεων στο Χαλκιοπούλειο Λαμίας, άλλου αθλήματος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου γνωρίζοντας για την διοργάνωση έγκαιρα προσπάθησε για την εφικτότερη λύση υπέρ της ομάδας μας.

Η διαχείριση και το πλαίσιο λειτουργίας των αθλητικών χώρων της πόλης μας,εναπόκειται στην γενικότερη φιλοσοφία της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής, για την προαγωγή  όλων των αθλημάτων.

Η μετακίνησή μας σε άλλη πόλη,εγένετο κατόπιν ωρίμου σκέψεως,σε συνεργασία με την υπεύθυνη υπηρεσία του Ε.Α.Κ. Λαμίας, ώστε σε καμιά περίπτωση να μήν διακινδυνεύσουμε πιθανές επιπτώσεις, που θα επέφεραν βλάβη των κόπων της ομάδας μας,για λόγους ανεξάρτητους της θέλησής μας.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άλλα αθλήματα