Ακολουθήστε μας:

Οπαδοί

Οι «Φαντομάδες» αποθέωσαν Ξηροκώστα!

Σπουδαία κίνηση από τους οργανωμένους της Λαμίας σήμερα στο ΔΑΚ, όπου πριν τη σέντρα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αποθέωσαν τον Νίκο Ξηροκώστα για την ανιδιοτελή του αγάπη για την ομάδα του.

Ο γνωστός οπαδός της «Ένωσης» έχει αποκτήσει ιδιαίτερο δέσιμο με τους φίλους της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια. Αναγνωρίζοντας την μεγάλη του αγάπη για την ομάδα του, οι αντίστοιχοι των «κυανολεύκων» τον έχουν βραβεύσει δύο φορές στο παρελθόν. Στο περιθώριο του φιλικού των δύο ομάδων το 2014 στο ΔΑΚ και πέρυσι στο παιχνίδι στο Περιστέρι.

Σήμερα ωστόσο, ο Ξηροκώστας δέχθηκε το καλύτερο βραβείο! Περνώντας με το αναπηρικό καροτσάκι μπροστά από τους «Fadomades» για να πάρει θέση στη θύρα των φιλοξενούμενων, καταχειροκροτήθηκε από τους οργανωμένους του ΠΑΣ Λαμία, με τον ίδιο να ανταποδίδει.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο!

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οπαδοί