Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Οι βαθμολογίες των μπαράζ στην Α’ Φθιώτιδας

Εν αναμονή της απόφασης για την έναρξη των πλέι-οφ και των πλέι-άουτ της Α’ Φθιώτιδας, είναι ήδη οι οκτώ ομάδες που θα συμμετέχουν στα δύο μίνι – πρωταθλήματα.

Αταλάντη, Νέο Κρίκελλο, Οπούντιος Μαρτίνου και Καλύβια θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, τη στιγμή που Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας, Κηφισσός, Νίκη Αγίας Παρασκευής και Κεραυνός Αγίου Γεωργίου θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Τα πλέι – οφ

Στο γκρουπ της ανόδου, η πρώτη της κανονικής διάρκειας Αταλάντη θα μπει με δύο βαθμούς. Οι Λοκροί συγκέντρωσαν 60 βαθμούς και η διαφορά της από τα τέταρτα της βαθμολογίας Καλύβια, διαρείται διά πέντε. Επειδή ο αριθμός δεν είναι ακέραιος υπάρχει στρογγυλοποίηση προς τα κάτω, όποτε και προκύπτουν οι δύο βαθμοί. Η αντίστοιχη διαδικασία ακολουθείτε και για τις υπόλοιπες ομάδες, οπότε η βαθμολογία που προκύπτει είναι η εξής:

01. Αταλάντη – 2 βαθμοί
(60β. στην κανονική διάρκεια)
02. Νέο Κρίκελλο – 2 βαθμοί
(57β. στην κανονική διάρκεια)
03. Οπούντιος Μαρτίνου – 0 βαθμοί
(49β. στην κανονική διάρκεια)
04. Καλύβια – 0 βαθμοί
(49β. στην κανονική διάρκεια)

Τα πλέι – άουτ

Πιο ξεκάθαρη είναι η κατάσταση στο γκρουπ της παραμονής. Αυτό, καθώς είχε αποφασιστεί εξ’ αρχής η ομάδα που θα τερματίσει πιο ψηλά να μπει με τρεις βαθμούς στα μπαράζ, και οι από κάτω με δύο, έναν και μηδέν αντίστοιχα. Έτσι λοιπόν, η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:

01. Αναγ. Δυτ. Φθιώτιδας – 3 βαθμοί
(31β. στην κανονική διάρκεια)
02. Κηφισσός – 2 βαθμοί
(28β. στην κανονική διάρκεια)
03. Νίκη Αγίας Παρασκευής – 1 βαθμοί
(19β. στην κανονική διάρκεια)
04. Κεραυνός Αγίου Γεωργίου – 0 βαθμοί
(18β. στην κανονική διάρκεια)

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι