Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Όργια στα τοπικά της Αθήνας!

Δεν αφορά τη Λαμία, δεν αφορά καν το ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας, αυτό που ωστόσο έγινε χθες στη «μεγάλη» κατηγορία της Δυτικής Αττικής δεν έχει προηγούμενο!

Ο Θρασύβουλος επέλεξε να μην «κατέβει» στο εκτός έδρας παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πανελευσινιακό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η ομάδα της Ελευσίνας να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά με σκορ 3-0 άνευ αγώνα. Κι αν ως εδώ σαν φαίνονται όλα νορμάλ, τότε σίγουρα πρέπει να μάθετε και το… παρακάτω.

Πριν από το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, ο Πανελευσινιακός ισοβαθμούσε στην πρώτη θέση με τον Ακράτητο, με 62 βαθμούς. Η ομάδα των Άνω Λιοσίων ωστόσο υπερτερούσε λόγω διαφοράς τερμάτων. Στο +62 ήταν ο Ακράτητος, στο +57 ο Πανελευσιανιακός και ενώ ο Θρασύβουλος ήταν εντελώς αδιάφορος με αρνητική διαφορά τερμάτων (-22).

Την ώρα λοιπόν, που ο Πανελευσινιακός χωρίς αγώνα επικρατούσε 3-0, δεδομένα ο Ακράτητος με νίκη με οποιοδήποτε σκορ, εξασφάλιζε την πρώτη θέση και την άνοδο, αφού η ομάδα της Ελευσίνας δεν κάλυπτε τη διαφορά των πέντε τερμάτων που τις χώριζαν. Όπως και έγινε, ο Ακράτητος επιβλήθηκε με σκορ 5-2 της Μικρασιατικής εντός έδρας και με τη διαφορά τερμάτων πλέον στο +65, έναντι του +60 του Πανελευσιανικού, αναδεικνυόταν πρωταθλητής και έπαιρνε την άνοδο.

Μιλάμε για απίθανα πράγματα! Μεγάλη έκπληξη μάλιστα προκαλεί όχι μόνο το γεγονός ότι η άνοδος δεν παίχτηκε στο γήπεδο, αλλά και το ότι η τοπική Ένωση, ΕΠΣΔΑ δεν έχει επέμβει ακόμα…

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι