Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Να παραμείνει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ»

Την επιθυμία του το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της Λαμίας να παραμείνει ως έχει, εξέφρασε ο Τάσος Καραμάνος.

Μιλώντας μετά την ήττα από την ΑΕΚ, ο επιθετικός της ομάδας μας επισήμανε πως θα είναι να παραμείνει συμπαίκτης με όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά που συνυπήρξε και φετος, ούτως ώστε οι «κυανόλευκοι» να έχουν ακόμα μεγαλύτερη συνοχή του χρόνου.

Κάνοντας δε έναν μίνι-απολογισμό της σεζόν, επισήμανε την ικανοποίηση του για όσα κατάφερε.

Αναλυτικά:

Για το πόσο μεγαλώνει τη Λαμία η φετινή σεζόν στο Κύπελλο: «Αρκετά! Αυτό που κρατάει όμως μια ομάδα είναι η διάρκεια και η συνέχεια. Προσωπικά αν με ρωτάτε, θα ήθελα το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ να παραμείνει στην ομάδα, ούτως ώστε τη νέα χρονιά να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι και με κάποιες προσθήκες να ξεκινήσουμε ακόμα πιο καλά, κάτι που δεν κάναμε τη χρονιά που διανύουμε ακόμα. Ελπίζω να πραγματοποιηθεί αυτή η επιθυμία μου και να είναι ένα βήμα, ώστε να συνεχίσουμε να θέτουμε στόχους ακόμα υψηλότερους».

Για την πρώτη χρονιά της επιστροφής του στην Ελλάδα: «Στο εξωτερικό ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Τα πράγματα ήταν αρκετά διαφορετικά στη νοοτροπία και την κουλτούρα. Ωστόσο ήταν μια χρονιά που εξελίχθηκε όμορφα. Είχαμε ένα καλό γκρουπ, με πολλά παιδιά εγώ ήμουν συμπαίκτης ακόμα και φίλος σε πιο προσωπικό επίπεδο. Πέρασε πάρα πολύ ευχάριστα αυτή η χρονιά. Αυτό βγήκε και στο γήπεδο. Γενικότερα όταν υπάρχει επιτυχία συνολική, ο κάθε παίκτης σε προσωπικό επίπεδο αισθάνεται χαρούμενος. Θεωρώ ότι κάναμε περήφανο και τον λαό της Λαμίας, τη διοίκηση και όλο το stuff. Όλοι οι παίκτες νιώθουμε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό που καταφέραμε αυτή τη χρονιά».

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία