Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Πίτι: «Το απολαμβάνω εδώ»

Χαρούμενος στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Λαμία εμφανίστηκε ο Φρανσίσκο Πίτι.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της ομάδας μας παραχώρησε συνέντευξη στη ραδιοφωνική έκδοση της «Marca» και την εκπομπή «A Diario», σχολιάζοντας τόσο τη ζωή του στη χώρα μας, όσο και την αγαπημένη του Ράγιο Βαγεκάνο.

Αν και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην ομάδα η οποία τον ανέδειξε, επισήμανε πως προς το παρόν το απολαμβάνει στην πόλη μας.

Αναλυτικά:

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Κάθε φορά το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος βελτιώνεται και είναι πιο μικρές οι διαφορές, αλλά τελικά κερδίζει αυτός με τα περισσότερα χρήματα. Ο ΠΑΟΚ φέτος οικονομικά ήταν ο ισχυρότερος και για αυτό τον λόγο κατέκτησε το πρωτάθλημα».

Για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα: «Το πρωτάθλημα και τα χόμπι είναι πολύ διαφορετικά. Στην Ελλάδα υπάρχουν φωτοβολίδες, κροτίδες και γενικότερα δεν υπάρχει νομιμότητα όπως στην Ισπανία. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό όταν μπαίνεις σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στην Ελλάδα».

Για το πόσο καιρό σκοπεύει να μείνει στη χώρα μας: «Κοιτάζω κάθε χρόνο ξεχωριστά. Απολαμβάνω προς το παρόν που βρίσκομαι εδώ, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δεν έχω τραυματισμούς. Αυτό με κρατάει, αλλά το καλοκαίρι θα δούμε».

Για την απόλυση του Μίτσελ: «Ο Μίτσελ έχει βοηθήσει τη Ράγιο και για μένα θα έπρεπε να μείνει. Έδωσε τα πάντα στον σύλλογο, αλλά το ποδόσφαιρο είναι αυτό που κρίνεται εκ του αποτελέσματος».

Για το αν θα επέστρεφε στη Ράγιο Βαγεκάνο: «Η Ράγιο είναι το σπίτι μου. Την έχω στην καρδιά μου και θα γυρνούσα πίσω χωρίς να το σκεφτόμουν».

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία