Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Με τη δοκιμασμένη συνταγή της τετράδας

Το πείραμα με την τριάδα στην άμυνα δεν βγήκε σε καμία περίπτωση και έτσι η Λαμία στην αυριανή (4/5, 19:00) αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη θα επανέλθει στη δοκιμασμένη λύση της τετράδας.

Μπορεί στην αποστολή ο Μάκης Χάβος να επιφύλλασε εκπλήξεις, αυτές ωστόσο δεν θα είναι το ίδιο τρανταχτές στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο παιχνίδι με το οποίο η ομάδα μας ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με την πληροφόριση του Lamia Ole, ο Μακεδόνας τεχνικός θα επαναφέρει το 4-2-3-1, ενώ όπως συνηθίζει θα δώσει χρόνο σε ποδοσφαιριστές του.

Μπορεί ο Σαράνοβ να επανέρχεται στην αποστολή, ωστόσο θέση κάτω από τα δοκάρια πιθανότατα θα πάρει ο νεαρός Κάτσικας, ο οποίος έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής. Από εκεί και πέρα, στα δεξιά θα ξεκινήσει ο Σκόνδρας και αριστερά ο Βάντερσον, με τον Αντέτζο σταθερά στο κέντρο της άυνας και τον Αναστασιάδη παρτενέρ του. Αν δεν επιλεχθεί ο αρχηγός, τότε στα στόπερ θα ξεκινήσει ο Καρυπίδης και πιθανόν ο Αναστασιάδης θα χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή.

Στα χαφ θα ξεκινήσουν οι Μπεχαράνο, Δημούτσος, ενώ στα «φτερά» θα παραταχθούν ο Καραμάνος δεξιά και ο Μπερτόγλιο αριστερά. Ο Τομάς θα πάρει ρόλο δεκαριού, με τον Μπαράλες μοναδικό προωθημένο.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία