
Το όνομα του Πάκο Ερέρα «παίζει» τις τελευταίες ώρες ως φήμη στο ρεπορτάζ του ΠΑΣ Λαμία.
Τοπικά δημοσιεύματα έγραφαν τις προηγούμενες ώρες πως η περίπτωση του έμπειρου Ισπανού τεχνικού, έπεσε στο τραπέζι στο ενδεχόμενο της αποχώρησης του Μάκη Χάβου από τον πάγκο της ομάδας μας. Όπως τονιζόταν ωστόσο πρόκειται για καθαρά φιλολογικές συζητήσεις.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamia Ole, οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν έρθει σε καμια επαφή με τον πρώην προπονητή του Άρη. Εξάλλου, αυτό που προέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Μάκη Χάβο.
Οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή δεν είναι υπέρ της παραμονής του Μακεδόνα τεχνικού. Ωστόσο, η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό μέσα στα επόμενα 24ωρα. Όταν ο Χάβος θα έχει συνάντηση με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου και είτε θα γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, είτε θα υπάρχει οριστικό «διαζύγιο».

Μείνετε μόνιμα ενημερώμενοι!
Πρόσφατα άρθρα
- Αποστολή με νόημα για Λεωφόρο!
- Εντός έδρας ήττα για ΑΟΛ από την Θέτιδα
- Τεράστιο διπλό στα Τρίκαλα για Έσπερο!
- Ακάθεκτος ο Σταυρός, ήττα για Οπούντιο
- Ήττα… εντός προγράμματος στο Κορωπί
- Σχεδόν πάνοπλος ο Παναθηναϊκός με Λαμία
- «Έφυγε» ο Δημήτρης Ριζόπουλος
- Ο κόουτς πιστεύει στο πρότζεκτ της Λαμίας
- Τα Καλύβια το… γιόρτασαν όπως πρέπει! (vid&pics)
- Η κοπή της πίτας των παλαιμάχων (vid)