
Στη Β’ Εθνική του μπάσκετ ανδρών θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Έσπερος Λαμίας!
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΕΡΚΥΡΑ: Θύμιος Αντωνόπουλος
Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, η ομάδα της πόλης μας επικράτησε με το «διαστημικό» 112-68 του Φαίακα στην Κέρκυρα και εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία.
Το σκορ αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα, με τους νησιώτες -προς τιμήν τους- να μην παρατάνε το παιχνίδι, παρότι εντελώς αδιάφοροι. Σημειώνεται πως εδώ και καιρό, ο Φαίακας «κατεβάζει» στα παιχνίδια το εφηβικό του τμήμα, μιας και τα οικονομικά προβλήματα, καθώς και η αλλαγή διοίκησης έφεραν μαζικές αποχωρήσεις από την ανδρική ομάδα.
Να σημειωθεί παράλληλα, πως ο Έσπερος έκανε ρεκόρ εύστοχων τριπόντων, σημειώνοντας 24. Το προηγούμενο ήταν τα 19.
Ο Γιάννης Σοφογιάννης είχε σήμερα την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ μέχρι στιγμής. Κορφυαίος ο Μαντζούκας που σημείωσε 25, ενώ 21 πέτυχε ο Αργύρης, 20 ο Ολύμπιος και 11 οι Πάππος, Παπανικολάου.
Τα δεκάλεπτα: 7-20, 26-51, 42-84, 68-112
ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Γιάννης Σοφογιάννης): Στογίλκοβιτς 5 (1), Ρούζιος 6 (2), Τριανταφυλλίδης 8 (2), Πάππος 11 (2), Κατσαρές, Παπανικολάου 11, Μαντζούκας 25 (6), Παπαργυρόπουλος, Κουνάνος 5 (1), Αργύρης 21 (5), Τεπετίδης, Ολύμπιος 20 (5).

Μείνετε μόνιμα ενημερώμενοι!
Πρόσφατα άρθρα
- Στο νοσοκομείο για εξετάσεις ο Βέργος
- Καθυστέρηση λόγω… ενδοεπικοινωνίας
- «Ζεστό» καλωσόρισμα στον Γρηγορίου
- Τέλος και επίσημα ο Γκέντσογλου
- Στον τελικό ο Σταυρός, παραιτήθηκε η Λάρυμνα
- «Χτυπάει» Ρόμο η Λαμία!
- Είχε άμεση απάντηση και επέστρεψε με βαθμό
- Το Kiosky’s έκοψε την πίτα του! (pics)
- Πανέτοιμη για τον «τελικό» με Ιωνικό!
- Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής στην Β’ Φθιώτιδας