Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Αποχωρεί από τη Λαμία ο Παπαϊωάννου»!

Σημερινό δημοσίευμα επικαλείται πληροφορίες, αναφέροντας πως ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου βρίσκεται προ της εξόδου από τη Λαμία.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την ιστοσελίδα «a-sports», η οποία κάνει λόγο για διασταυρωμένες πληροφορίες και τονίζει πως ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας έχει πάρει ειλημμένη απόφαση να μην συνεχίσει στην «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, ο κ. Παπαϊωάννου έχει πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση όχι για έναν, αλλά για τρεις λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με την ελάχιστη έως μηδαμινή βοήθεια που έχει λάβει από τους τοπικούς φορείς. Ο δεύτερος είναι η μικρή ανταπόκριση του κόσμου με βάση τα αποτελέσματα της ομάδας φέτος, ενώ ο τρίτος είναι προσωπικοί λόγοι που πιθανόν σχετίζονται και με την υγεία του.

Σε κάθε περίπτωση, οι πληροφορίες του Lamia Ole δεν επιβεβαιώνουν όλα τα παραπάνω. Θα παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσουμε σχετικά με το θέμα. Εξάλλου, αν έχει βάση το δημοσίευμα, θα προκληθούν πάρα πολλοί τριγμοί στο σύλλογο και το φθιωτικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία