Μετάβαση στο περιεχόμενο
Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2026

Το σκέφτονται για φιλικό

ΜΟΙΡΑΣΟΥ
Το σκέφτονται για φιλικό

Το ενδεχόμενο, πριν ολοκληρωθούν οι προπονήσεις της σεζόν, να δώσουν ένα φιλικό τεστ εξετάζουν οι άνθρωποι του ΠΑΣ Λαμία.

Τυπικά, οι προπονήσεις των «κυανολεύκων» συνεχίζονται μέχρι τις 17 Μαΐου. Και μπορεί κάποιοι ποδοσφαιριστές να έχουν ήδη αποχωρήσει, οι περισσότεροι ωστόσο συνεχίζουν να γυμνάζονται στη Νέα Άμπλιανη.

Μια σκέψη που υπάρχει στους ανθρώπους της Λαμίας λοιπόν, είναι να διοργανωθεί ένα φιλικό τεστ, προκειμένου οι παίκτες να… ξεμουδιάσουν. Αυτό θα έχει χαρακτήρα περισσότερο προπονητικού διπλού και για αυτό αντίπαλος δεν αποκλείεται να είναι κάποια ομάδα της Φθιώτιδας, ή γειτονικού νομού.

Βρήκες λάθος; Ενημέρωσέ μας

ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΟΣ Ακολούθησε το LamiaOle

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.

Γράψε σχόλιο

Δεν χρειάζεται εγγραφή. Το email σου δεν δημοσιεύεται. Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έλεγχο. Διάβασε τους κανόνες σχολιασμού και την πολιτική απορρήτου.