
Σε πολύ ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα, ο Έσπερος Λαμίας το… γιόρτασε χθες για την παραμονή του στη Β’ Εθνική.
Διοικητικό συμβούλιο, παίκτες, τεχνικό τιμ και οι θερμοί υποστηρικτές της ομάδας, συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους, έφαγαν όλοι μαζί στην ταβέρνα «Λασπιάς» στην Αγριλιά, με το κλίμα -όπως είναι φυσιολογικό- να είναι πανηγυρικό.
Το αγωνιστικό τμήμα είχε τη δυνατότητα να ξεφύγει από τη ρουτίνα των προπονήσεων στο περιθώριο του αυριανού ματς στο Βόλο με τη Νίκη και να αποδείξει τις άριστες επιδόσεις του στο… φαί, το τραγούδι και τον χορό. Μάλιστα, το τραπέζι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Δείτε σχετικές φωτογραφίες…
Advertisement
Related Topicsγσ εσπεροσ λαμιασεσπερος λαμιαςεσπερος λαμιας basketεσπερος λαμιας bcεσπερος λαμιας μπασκετεσπερος λαμιας προγραμμαεσπερος λαμιας ροστερ

Καντε κλίκ για σχόλιο
Μείνετε μόνιμα ενημερώμενοι!
Πρόσφατα άρθρα
- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το έγγραφο αίτημα της Λαμίας στην ΕΠΟ για τον ημιτελικό!
- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μας γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι!
- Σιδηρόπουλος στον ημιτελικό με ΠΑΟΚ
- Δεδομένα βελτιωμένη, κριτήριο το ματς με ΟΦΗ
- Πρώτος ημιτελικός μόνο με Λαμιώτες!
- Συνεχίζει με Παντελίδη παρά τις φήμες!
- «Διώχνουν» Παντελίδη και «φέρνουν» Σπανό
- Μικρότητες από τον κόσμο του Παναθηναϊκού
- Πήρε χρόνο ο Τόσιτς στην Λεωφόρο
- Γιοβάνοβιτς: «Δίκαιο αποτέλεσμα»