Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Φώσκολος: «Η φωνή της ομάδας στο Δήμο»!

Ο Πάνος Φώσκολος παρακολουθεί από κοντά τα κοινά της Λαμίας. Είναι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη της ομάδας, είναι η φωνή των οπαδών της ομάδας μέσα στην ομάδα.

Ο γνωστός δικηγόρος διεκδικεί με υποψηφιότητα την ανανέωση της παρουσίας του στο Δημοτικό Συμβούλιο της Λαμίας.

Νέος, μορφωμένος – αποτελεί εξάλλου εξαίρετο νομικό – με γνώμονα την αγνή αγάπη του για την ομάδα της Φθιώτιδας ζητά την ψήφο.

Το LamiaOle τον ανάκρινε. Ο Πάνος Φώσκολος μας έδωσε όλες τις απαντήσεις!

Αναλυτικά:

– Ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη τι σημασία έχει η υποψηφιότητά σου;

Η δική μου υποψηφιότητα και η παρουσία μου στο δημοτικό συμβούλιο προσθέτει μια ισχυρή φωνή στην υποστήριξη και προώθηση των σχεδίων του Συλλόγου, πράγμα που αποτελεί και επιθυμία των φιλάθλων μας, ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστεί και να αντιπροσωπεύει επάξια την περιοχή μας σε υψηλό επίπεδο.

– Πόσο σημαντικό είναι να έχει η ομάδα στο Δημοτικό Συμβούλιο έναν δικό της άνθρωπο;

Οι δημοτικές αρχές οφείλουν πάντοτε να υποστηρίζουν το Σύλλογο της πόλης μας. Η διαχρονική προσφορά μου στην ομάδα, από τη θέση του νομικού της συμβούλου παλιότερα και ως Πρόεδρος του Ερασιτέχνη από το 2017, οι παρεμβάσεις μου στο δημοτικό συμβούλιο για θέματα που αφορούν την ομάδα και τα γήπεδα και η ζωντανή και συνεχής παρουσία μου μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Ερασ. ΠΑΣ Λαμία στους αγώνες και τις δραστηριότητες της ομάδας εγγυώνται την μέγιστη δυνατή υποστήριξή της.

– Είδαμε ότι έχεις νέες ιδέες όπως τη μετονομασία του γηπέδου, έχεις κι άλλες παρόμοιες;

Ναι οφείλουμε από τη θέση μας να προσφέρουμε νέες ιδέες , προτάσεις και λύσεις ώστε η ομάδα να αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή της αθλητικής και όχι μόνο ιστορίας της πόλης μας. Προς το σκοπό αυτό υποστηρίζω δράσεις όπως η ενίσχυση των ακαδημιών και των νέων αθλητών, η προβολή της αθλητικής ιστορίας της περιοχής μας με τη διοργάνωση αθλητικών συνεδρίων και εκδόσεων, η δημιουργία αθλητικού μουσείου και η βελτίωση και ενίσχυση των αθλητικών εγκαταστάσεων ΣΕ ΌΛΑ τα αθλήματα που καλλιεργούνται στο Δήμο μας.

– Το κύριο επάγγελμά σου είναι δικηγόρος, όπως κι ο επικεφαλής του συνδυασμού. Ανεβαίνει επίπεδο η Λαμία με τη συμμετοχή στο συμβούλιο μορφωμένων ανθρώπων;

Η νέα εποχή, η πολυπλοκότητα των διαδικασιών, η πολυνομία και η απλή αναλογική απαιτούν την ανάδειξη ανθρώπων που έχουν γνώσεις, εμπειρία και κουλτούρα συνεργασίας και διαλόγου και που μπορούν να φέρνουν πρακτικά αποτελέσματα. Εμείς λοιπόν ως νομικοί, αυτοδιοικητικοί και υποστηρικτές των δικαιωμάτων των ανθρώπων, εγγυόμαστε στους δημότες ότι μπορούμε και θέλουμε να εργαστούμε και να επιτύχουμε, ώστε να ανέβει επίπεδο η Λαμία μας.

– Έχει εκμεταλλευτεί εμπορικά η ομάδα το γεγονός ότι βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία; Τι άλλο πρέπει να κάνει;

Ο τομέας αυτός είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και ανταγωνιστικός. Η συλλογή αρχειακού υλικού, η ανάδειξη προσώπων από την ιστορία της, η δημιουργία μπουτίκ και η παροχή διευκολύνσεων και ανταποδοτικών παροχών προς τους φιλάθλους μπορεί να προσθέσει πολλούς πόντους στην εμπορικότητά της και να την ενισχύσει ακόμα περισσότερο.

– Θεωρείς ότι η πόλη βρίσκεται πίσω σε σχέση με γειτονικές όπως τα Τρίκαλα, ο Βόλος; Τι πρέπει να γίνει;

Πιστεύω ακράδαντα ότι η πόλη μας έχει τους ανθρώπους, έχει τις δυνατότητες και ενισχύοντας τις υπάρχουσες υποδομές μπορεί με σχέδιο, συνεργασία και δουλειά να ξεκολλήσει από την μετριότητα και την μίζερη διαχείριση και αντιμετώπιση των πραγμάτων και να αποτελέσει τόπο προορισμού με ξεχωριστό χρώμα και δική της ταυτότητα, ώστε νέοι αλλά και μεγάλοι, ξένοι αλλά και ντόπιοι να την προτιμούν, να την αγαπούν και να την ξεχωρίζουν.

– Είναι ευκαιρία η πόλη να διεκδικήσει events που βλέπουμε να καταλήγουν σε άλλες πόλεις;

Ναι είναι στα άμεσα σχέδια μας , αμέσως μετά τις εκλογές και εφόσον οι πολίτες μας επιλέξουν ως δημοτική αρχή , να προγραμματίσουμε και υλοποιήσουμε ιστορικές, πολιτιστικές, αθλητικές και άλλες εκδηλώσεις, events και γεγονότα που θα προσθέσουν πόντους στην ιστορία και την παρουσία της.

– Τι θα ήθελες να λένε οι συμπολίτες μας σε τέσσερα χρόνια από τώρα;

Θα ήθελα να αισθάνονται ότι το γεγονός ότι εμπιστεύτηκαν ανθρώπους με γνώση, εμπειρία, εντιμότητα και πρόγραμμα τους δικαίωσε και ότι η πόλη απέκτησε τη χαμένη ταυτότητα, την κρυμμένη ομορφιά, την καλαισθησία και τη θέση που της αξίζει ώς πόλη και έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ