
Στις 28 Μαΐου θα γίνει γνωστή η οριστική εισήγηση για τη νέα διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Την Τετάρτη η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έριξε στο… τραπέζι όλα τα θέματα της επικαιρότητας, μεταξύ των οποίων και το format του Κυπέλλου. Μάλιστα, όπως προέκυψε υπάρχουν δύο δρόμοι. Εκείνος ου Σταύρου Ψαρόπουλου εκ μέρους της Ομοσπονδίας και ο άλλος του προέδρου της Super League, Μηνά Λυσάνδρου.
Ο μεν κ. Ψαρόπουλος, ο οποίος είναι πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, πρότεινε διοργάνωση με 137 ματς και διπλό τελικό, ενώ θα υπάρχει και φάση ομίλων -οκτώ γκρουπ των τεσσάρων.
Η πλευρά του Μηνά Λυσάνδρου που εκπροσωπεί τις ΠΑΕ της Λίγκας, περιλαμβάνει στο δικό της σχέδιο 117 ματς και μονό τελικό. Οι ημερομηνίες των αγώνων είναι ίδιες, όμως θα έχει περισσότερα διπλά παιχνίδια και καταργείται η φάση των ομίλων.

Μείνετε μόνιμα ενημερώμενοι!
Πρόσφατα άρθρα
- Τεράστια η διαφορά!
- Λόνγκο: «Ο Μούλα με έφερε στη Λαμία» (vid)
- Λουτσέσκου: «Μπορεί να μπει στα πλέι-οφς η Λαμία»!
- Βόκολος: «Ικανοποιητική βαθμολογική συγκομιδή»
- Δίκαιη ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ
- Ξεκίνησε η προπώληση με Βόλο!
- Οι φίλοι της Γιουνάιτεντ τίμησαν τον Τόσιτς!
- Πάλεψε, αλλάδεν τα κατάφερε η Κ17
- Βαριά εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ
- Με σημαντικές απουσίες και μία επιστροφή!