Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Ο απολογισμός του Χαντζή!

Το Νέο Κρίκελλο έφτασε για πρώτη φορά τόσο κοντά στην πηγή φέτος, ωστόσο δεν κατάφερε να… πιει νερό. Αυτό βέβαια κάθε άλλο παρά στεναχωρημένους αφήνει τους ανθρώπους του, για την τεράστια υπέρβαση που έγινε φέτος.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Χαντζής, έκανε χθες τον δικό του απολογισμό για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ναι μεν εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός πως η ομάδα του άγγιξε τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο, αλλά δεν κατάφερε να κατακτήσει κανένα, εξέφρασε ωστόσο την υπερηφάνεια που νιώθει.

Ευχαρίστησε άπαντες! Παίκτες, διοικητικό συμβούλιο, προπονητές, αντιπάλους, ΕΠΣΦ και διαιτητές, ενώ γνωστοποίησε πως μετά τις εκλογές θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Κρικέλλου, όπου και θα καθοριστεί η επόμενη ημέρα.

Αναλυτικά:

Μετά από μερικά 24ωρα και έχοντας τελειώσει οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας, κάνεις τον απολογισμό σου και λες καταφέραμε ό,τι καλύτερο έχει καταφέρει αυτή η ομάδα στην ιστορία της έως τώρα και νιώθεις μια ικανοποίηση και ευχαρίστηση για αυτό.

Όταν ξέρεις πως κάποιοι, κάναν πολλά να μειώσουν την προσπάθεια αυτή, νιώθεις πιο δυνατός και από την άλλη λες ό,τι έδωσα τα πάντα φέτος στην ομάδα μου, άφησα πολλά σε δεύτερη μοίρα οικογένεια, δουλειά και προσωπικό χρόνο.

Καταφέραμε να έχουμε στα χέρια μας το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και καταφέραμε εμείς να τα χάσουμε όλα.

Δεν θέλω να μειώσω την ομάδα της Αταλάντης, που όπως είπα και μετά τον αγώνα του Πρωταθλήματος, κέρδισε άξια το Πρωτάθλημα και μετά το Κύπελλο.

Εκμεταλλεύτηκε, αυτό που δεν μπορέσαμε φέτος εμείς να διορθώσουμε, την σταθερότητα στην απόδοση της ομάδας μας.

Εν αντιθέσει με την Αταλάντη, που είχε πιο σταθερή απόδοση, πάθος για την νίκη και για την επίτευξη του στόχου που είχε βάλει.

Της εύχομαι ολόψυχα καλή πορεία στην Γ εθνική.

Εμείς τώρα, πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας μετά την συντριβή του Κυπέλλου και να δούμε την επόμενη μέρα του Κρίκελλου, το τι μέλλει γενέσθαι.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην διοίκηση, τον προπονητή μας, τους παίχτες, τους χορηγούς και όλους όσοι βοήθησαν φέτος την ομάδα μας.

Τέλος, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΕΠΣΦ Φθιώτιδας, για την άψογη διοργάνωση των Πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου, στους διαιτητές και σε όλους τους παράγοντες, προπονητές, παίχτες και σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Φθιώτιδας.

Μετά το πέρας των εκλογών, θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση του Νέου Κρίκελλου, για την επόμενη μέρα στην ομάδα μας.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλό καλοκαίρι.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Οι υπόλοιποι