Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Προπονήσεις τέλος, τσέκαραν το Καρπενήσι

Επίσημα πλέον από χθες, ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται σε περίοδο διακοπών.

Με την παρασκευιάτικη προπόνηση των παιδιών των τμημάτων υποδομών στη Νέα Άμπλιανη, ολοκληρώθηκαν οι φετινές τους συγκεντρώσεις. Το τελευταίο δεκαήμερο και από τη στιγμή που οι παίκτες της ανδρικής ομάδας αναχώρησαν για τις διακοπές τους, ο Μάκης Χάβος δούλεψε με τα παιδιά της Κ-19 και της Κ-17. Είχε έτσι τη δυνατότητα να τα δει και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για το κατά πόσο μπορούν μερικοί από αυτούς να προβιβαστούν στην πρώτη ομάδα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου, Σάκη Τσικνή και των προπονητών των ομάδων Νέων, ο Μακεδόνας τεχνικός ευχαρίστησε τα παιδιά για τη συνεργασία και τους ζήτησε να συνεχίσουν τη δουλειά στις διακοπές τους για να αξιολογηθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκονται μετά της διακοπές.

Εν τω μεταξύ, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ μέσω της ιστοσελίδας της, οι Τσικνής, Χάβος και Νικολαΐδης μετέβησαν χθες στο Καρπενήσι, προκειμένου να τσεκάρουν γήπεδα και εγκαταστάσεις, ώστε να αποφασιστεί που θα γίνει η καλοκαιρινή προετοιμασία.

Η γειτονική πόλη ενδείκνυται, αφού βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση και έχει τις υποδομές για να γίνει σωστή δουλειά. Για αυτό άλλωστε η ομάδα μας σχεδόν πάντα επιλέγει εκεί να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: lamia1964.gr

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία