Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Στον… αέρα τα τηλεοπτικά λόγω πολιτικών εξελίξεων!

Παρότι από πλευράς των επτά ΠΑΕ προκύπτει σιγουριά, σε αβεβαιότητα τίθενται τα τηλεοπτικά τους συμβόλαια λόγω των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει τη σκυτάλη της διακυβέρνησης στη Νέα Δημοκρατία, θέτει αυτόματα εν αμφιβόλω τις συμφωνίες των επτά ομάδων της Super League με την κρατική τηλεόραση.

«Υπογράψαμε για δύο χρόνια με την προϋπόθεση να μειωθούν οι ομάδες σε 14. Δεν ανησυχούμε», είναι η γραμμή των επτά ΠΑΕ, η αλήθεια ωστόσο είναι πως κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι θα συμβεί αν αλλάξει η πολιτική ηγεσία της χώρας.

Οι Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Ξάνθη, Λαμία κι Απόλλων Σμύρνης έχουν συμβόλαιο ενός ακόμα έτους με την ΕΡΤ και θεωρητικά από τη στιγμή που υπάρχουν υπογραφές και ρήτρες, είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι. Με βεβαιότητα ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να μιλάει.

Δεδομένα όμως, ακόμα κι αν υπάρξει αρνητική εξέλιξη για τις ομάδες, η εκτίμηση είναι πως τουλάχιστον οι «μεγάλες» δεν θα δυσκολευτούν να βρουν τηλεοπτική στέγη.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Οι υπόλοιποι