Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Κοψιάς Αντέτζο ο Φελίπε!

Όλο και πιο κοντά στη Λαμία φέρεται να βρίσκεται ο Ζόρζε Φελίπε, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamia Ole αναμένεται στην πόλη μας τις επόμενες ημέρες.

Ο έμπειρος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να αποκτηθεί για παρτενέρ του Ντανιέλ Αντέτζο στα μετόπισθεν και όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόκειται για μια καλή περίπτωση, αφού μιλάμε για ποδοσφαιριστή με ταχύτητα και ικανότητα με τη μπάλα στα πόδια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει για τον Λατινοαμερικάνο σέντερ μπακ, πρόκειται για παίκτη με αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με τον Αντέτζο. Είναι εξίσου δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και έχει τα ίδια φυσικά προσόντα. Έχει καλές τοποθετήσεις και ανασταλτικά μπορεί να οργανώσει τους συμπαίκτες του.

Αν κάπου υστερεί σε σχέση με τον Νιγηριανό άσο της ομάδας μας, αυτό είναι τα ξεπετάγματα που κάνει ο τελευταίος, καθώς και το γεγονός πως αγωνίζεται αποκλειστικά στο κέντρο της άμυνας, σε αντίθεση με τον Αντέτζο, ο οποίος υπό συνθήκες μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξιός μπακ.

Μοναδικό σημείο στο οποίο οι δύο παίκτες έχουν σημαντική διαφορά, είναι το ύψος, με τον Φελίπε να είναι 1,95 μ., τη στιγμή που ο Αντέτζο είναι 1,81 μ. Παράλληλα, ο πρώτος χρησιμοποιεί κυρίως το αριστερό του πόδι, ενώ ο Νιγηριανός το δεξί.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία