
Μέσω… Πορτογαλίας ήρθε η απόλυτη επιβεβαίωση του Lamia Ole αναφορικά με την περίπτωση του Ζόρζε Φελίπε.
Στο σημερινό της φύλλο, η πορτογαλική εφημερίδα «Record» αποκαλύπτει πως ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την Ντεπορτίβο Άβες. Παρά την απόφαση της διοίκησης του συλλόγου για εκκαθαρίσεις, όπως τονίζουν οι Πορτογάλοι ο ίδιος έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει.
Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας, ο 30χρονος σέντερ μπακ θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του.
Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες του Lamia Ole κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές με τους ανθρώπους της Λαμίας και πολύ θετικό κλίμα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.
Advertisement
Related Topicsλαμια παςπαε πας λαμιαπαε πας λαμια 1964πας λαμιαπασ λαμια 1964πας λαμια liveπας λαμια newsπας λαμια νεαπας λαμια παικτεςπας λαμια τελευταια νεα

Καντε κλίκ για σχόλιο
Μείνετε μόνιμα ενημερώμενοι!
Πρόσφατα άρθρα
- Ήττα μεν, καλό πρόσωπο δε
- Πρώτη με ανατροπή στο ντέρμπι η Μαλεσίνα!
- Βλέπει το ντέρμπι ο Παπαδόπουλος
- Αλλαγή στην ήττα από την Σερβία ο Σλίβκα
- Βασικός και «μοιραίος» ο Μπεχαράνο
- Πήρε χρόνο στην νικηφόρα πρεμιέρα ο Ασκόφσκι
- Είχε… μουσαφίρηδες στην σημερινή προπόνηση!
- Σαν Σήμερα: Το σήκωσαν οι Έφηβοι του Έσπερου! (vids)
- Οι κλήσεις των διεθνών της Λαμίας
- Λες και το έκανε επίτηδες…