Ακολουθήστε μας:

Άλλα αθλήματα

Τέλος από τον ΑΟΛ η Φαλέγκα!

Μετά από δύο σεζόν στη Λαμία, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τη Μαντώ Φαλέγκα.

Η 25χρονη ακραία αποχωρεί από τον ΑΟ Λαμίας και θα συνεχίσει την καριέρα της στα Πεύκα, στην προσπάθεια που θα κάνουν φέτος στην Α2 για την άνοδο στην Pre League.

Πρόκειται για μεγάλη απώλεια, δεδομένου πως η Φαλέγκα στα δύο χρόνια παρουσίας της στην ομάδα της πόλης μας, ήταν ιδιαίτερα σταθερή, ενώ προέρχεται από καλή σεζόν.

«Έζησα έντονα στον ΑΟΛ, νιώθω αδικημένη»!

Το Lamia Ole συνομίλησε με τη Μαντώ Φαλέγκα και της ζητήσαμε να μας πει λίγα λόγια. Τόσο για τα όσα κρατάει από την παρουσία της στον ΑΟ Λαμίας, όσο και για τη νέα της ομάδα.

Αρχικά, η 25χρονη μας σχολίασε: «Δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα του ΑΟΛ ήταν αρκετά για να πάρω εμπειρίες και μαθήματα που θα με ακολουθούν πάντα στην μετέπειτα πορεία μου. Ήταν δύο τελείως διαφορετικές χρονιές. Τη μια να παλεύεις για να σώσεις την ομάδα από υποβιβασμό και την άλλη να παλεύεις με ΑΕΚ για να περάσεις στον τελικό των πλει-οφ.

Απίστευτο άγχος και πάρα πολύ έντονα συναισθήματα. Είμαι πολύ χαρούμενη που τα έζησα και τα καλά και τα άσχημα γιατί πιστεύω ότι κάθε αθλητής θέλει να ζει δυνατές συγκινήσεις».

Όσο για τα όσα κρατάει από την παρουσία της στην ομάδα της πόλης μας, είπε: «Από την παρουσία μου στην ομάδα έχω να θυμάμαι την μεγάλη προσπάθεια από όλους. Όλοι έτρεχαν γι’ αυτήν την ομάδα από διοίκηση, παράγοντες μέχρι και τον φύλακα του γηπέδου. Προσωπικά η φετινή χρονιά μου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση!

Πικρή διότι προσωπικά νιώθω τρομερά αδικημένη με τη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων του σωματείου και γλυκιά γιατί αυτό το επισκιάζει η αγάπη που μου έδειξαν τα μικρά παιδιά. Είναι ωραίο συναίσθημα και παράλληλα γεμάτο ευθύνες να νιώθεις ότι σε θαυμάζουν κι ότι είσαι το παράδειγμα για αυτά».

Της ζητήσαμε επίσης να μας σχολιάσει την στιγμή που κρατάει πιο έντονα από την παρουσία της στον ΑΟΛ, για να μας αναφέρει: «Οι καλύτερες στιγμές μου είναι οι αγώνες που κερδίσαμε με μισή ομάδα λόγω τραυματισμών. Αυτό δίνει ένα μήνυμα σε όλους και ειδικά στα παιδιά που παρακολούθησαν αυτούς τους αγώνες ότι όταν υπάρχει θέληση και ψυχή μπορεί να γίνει το αδύνατο δυνατό».

Τέλος, σε ερώτηση για την νέα της ομάδα, μας είπε: «Οι πρωταθλητές Πεύκων είναι ένα υγιές σωματείο και όλοι οι αθλητές έχουν να λένε μόνο τα καλύτερα, γι’ αυτό και επέλεξα να πάω εκεί. Έχει πολύ καλό ρόστερ και σε συνδιασμό με τον πολύ έμπειρο προπονητή θα διεκδικήσουμε την άνοδο στην Pre League».

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Άλλα αθλήματα