Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Ημέρα υπογραφών για Μπεχαράνο!

Στην τελική ευθεία μπαίνει σήμερα, Πέμπτη, η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Ντάνι Μπεχαράνο.

Ο Βολιβιανός μέσος ήταν μία από τις πρώτες περιπτώσεις που στη Λαμία επιθυμούσαν να τελειώσει το φετινό καλοκαίρι. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Μάκης Χάβος παρέμεινε στον τιμόνι, ήταν βέβαιο πως οι «κυανόλευκοι» θα κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για την παραμονή του.

Εξάλλου, η μεταγραφή του τον περασμένο Γενάρη ήταν προσωπική ενέργεια του Μακεδόνα τεχνικού. Ο τελευταίος δικαιώθηκε πλήρως, με τον Μπεχαράνο να «δένει» άριστα μπροστά από την άμυνα, είτε είχε παρτενέρ τον Δημούτσο, είτε τον Μπλάζιτς. Απόδειξη; Οι 15 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ είχε και μία ασίστ.

Από την πλευρά του, ο Μπεχαράνο δεν ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στον ΠΑΣ Λαμία και όπως σας έχει αποκαλύψει το Lamia Ole, το μόνο που απέμενε ήταν το τυπικό κομμάτι. Αφού λοιπόν ρυθμίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι λεπτομέρειες, ο 26χρονος αναμένεται σήμερα στην πόλη μας.

Ο Μπεχαράνο θα μεταβεί στα γραφεία της πλατείας Ελευθερίας και εφόσον ρυθμιστούν τα διαδικαστικά θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία