Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Περιμένει Παναθηναϊκό ο Μπερτόγλιο!

Την ώρα που η Λαμία δεν έχει καταθέσει ακόμα τελική πρόταση για τον Φακούντο Μπερτόγλιο, ο ίδιος εξετάζει τις εναλλακτικές που έχει στα χέρια του.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις ομάδες που έχουν κινηθεί για τον «Φλάκο» και έχουν δείξει πιο ζωηρό ενδιαφέρον. Μάλιστα, οι «πράσινοι» ήταν εκείνοι που του είχαν ζητήσει το Πάσχα να περιμένει τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Μαΐου να περιμένει.

Ο ίδιος δίνει προτεραιότητα στις συζητήσεις του με την ομάδα μας,από τη στιγμή που οι «κυανόλευκοι» όμως δεν έχει δείξει έμπρακτα τη θέληση τους να τον κρατήσουν, κοιτάει τις υπόλοιπες προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Την Πέμπτη, ο καλός συνάδελφος και ρεπότερ του Παναθηναϊκού, Κώστας Γουλής αποκάλυψε στον αέρα του «Sport24 Radio 103.3» πως η περίπτωση του Αργεντίνου δεν έχει τελειώσει για το «τριφύλλι». Μάλιστα, επισήμανε πως ο Νίκος Νταμπίζας έχει ζητήσει στον παίκτη να κάνει λίγες ημέρες υπομονή, ούτως ώστε να ξεκαθαρίσει το μεταγραφικό πλάνο του αθηναϊκού συλλόγου.

Γίνεται λοιπόν κατανοητό πως αν δεν κάνει άμεσα κίνηση για τον Μπερτόγλιο ο ΠΑΣ Λαμία, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα πλέον να αποχωρήσει…

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία